Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Tamara Ecclestone:

Robbet for en halv milliard

Milliardærarvingens smykkesamling er på avveie.

ROBBET: Den kjente milliardæravingen Tamara Ecclestone har fått den svært eksklusive og verdifulle smykkesamlingen sin stjålet. Video: AP Vis mer

Politiet i London etterforsker et omfattende tyveri av svært verdifulle smykker fra hjemmet til modellen og sosietetskvinnen Tamara Ecclestone (35), melder nyhetsbyrået AP.

Ecclestone er datter av Formula One Group-grunnleggeren Bernie Ecclestone (89), og arving til imperiet som har ansvar for markedsføring av motorsportarrangementer, blant annet verdensmesterskapet i Formel 1.

Tyveriet av den svært verdifulle smykkesamlingen skal ha skjedd i Ecclestones hjem nær Hyde Park fredag i forrige uke, ifølge AP, og skal angivelig ha en verdi på svimlende 50 millioner britiske pund, noe som tilsvarer om lag 600 millioner i norsk valuta.

TYVERI: Den britiske milliardærarvingens smykker er nå på avveie. Foto: NTB Scanpix
TYVERI: Den britiske milliardærarvingens smykker er nå på avveie. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Smykkesamlingen besto av en rekke dyrebare ringer, øreringer og et eksklusivt Cartier-armbånd som Ecclestone mottok i bryllupsgave.

Jakter tre menn

Politiet har uttalt at de rykket ut til milliardærarvingens hjem etter å ha fått meldinger om et innbrudd. Ifølge Sky News jakter politiet nå tre menn etter tyveriet.

- Tamara og familien er i god behold, men åpenbart sinte og rystet etter hendelsen, heter det i en uttalelse fra familien.

I familiens uttalelse kommer det også fram at familiens private sikkerhetsteam nå samarbeider tett med politiet etter det oppsiktsvekkende smykketyveriet.

Dette er imidlertid ikke første gang Ecclestone har vært omtalt i verdenspressen.

EKTEMANNEN: Ecclestone er gift med Jay Rutland, og sammen har de datteren Sophia. Foto: NTB Scanpix
EKTEMANNEN: Ecclestone er gift med Jay Rutland, og sammen har de datteren Sophia. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Som datter av forretningsmannen og den tidligere Formel 1-sjefen Bernie Ecclestone, har Tamara Ecclestone vokst opp i en av Storbritannias aller rikeste familier.

I januar 2013 traff hun aksjemekleren Jay Rutland for første gang. Måneden etter forlovet de seg, og kort tid etter lovet de hverandre evig troskap. I 2014 jublet Tamara og ektemannen da de ble foreldre til datteren Sophia (5).

I et intervju med Closer Magazine i 2018, avslørte milliardærarvingen at hun fortsatt ammet dattera - som da var fire år gammel.