Robbie Williams havnet på intensivavdelingen:

Robbie Williams ble hasteinnlagt: - De oppdaget noe unormalt i hjernen min

Avslører det private dramaet som utspant seg da han måtte avlyse konserter i høst.

SKREMMENDE: Robbie Williams røper i et nytt intervju hva som egentlig skjedde da han møtte avlyse flere konserter i høst. Her er han avbildet på «The Graham Norton Show» for et par uker siden. Foto: Isabel Infantes/PA Wire/ NTB scanpix
SKREMMENDE: Robbie Williams røper i et nytt intervju hva som egentlig skjedde da han møtte avlyse flere konserter i høst. Her er han avbildet på «The Graham Norton Show» for et par uker siden. Foto: Isabel Infantes/PA Wire/ NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I starten av september kom nyheten om at Robbie Williams (43) var blitt nødt til å avlyse en rekke konserter i Russland av helsemessige årsaker.

Nå, drøye tre måneder seinere, avslører han de dramatiske dagene som fulgte.

I et intervju med The Sun forteller den britiske sangstjerna at det hele begynte med at han fikk skremmende symptomer backstage i Zürich lørdag 2. september.

- Den venstre armen min ble nummen, og jeg klarte ikke å slutte å sikle ut av den ene munnviken. Jeg hadde hodepine og problemer med å puste. Jeg klarte ikke å trekke pusten skikkelig, minnes Williams.

- Sendt rett til intensivavdelingen

En lege ble tilkalt til backstageområdet på Letzigrund-stadioen i den sveitsiske storbyen. Ifølge avisa ga legen 43-åringen tillatelse til å gå på scenen og fortsette turneen sin.

«Feel»-sangeren forteller at armen stadig var nummen og at han fortsatt siklet etter konserten, men at han ønsket å gjennomføre de planlagte konsertene i Russland.

Først bestemte han seg imidlertid for å fly til London for å ta noen prøver, i et forsøk på å finne ut hva som var galt. Dét førte til at han ble hasteinnlagt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer