Robbie Williams om dop, UFO-er og kjærligheten

På Skavlan i morgen.

Showmann: Robbie Williams la ingenting i mellom under sitt tredje besøk hos Fredrik Skavlan. Han fortalte åpenhjertig om rehabiliteringsoppholdet, sin nye kjæreste og om den tre år lange pausen fra artistlivet. Foto: Lars Eivind Bones
Showmann: Robbie Williams la ingenting i mellom under sitt tredje besøk hos Fredrik Skavlan. Han fortalte åpenhjertig om rehabiliteringsoppholdet, sin nye kjæreste og om den tre år lange pausen fra artistlivet. Foto: Lars Eivind BonesVis mer

||| Robbie Williams var i godt selskap med Nobel-vertene Jada Pinkett Smith og Will Smith, Obamas favorittartist Esperanza Spalding og CNNs Nobel-reporter Jonathan Mann på årets første innspilling av «Skavlan» på norsk jord. Med denne line-upen var dagens Skavlan-innspilling den mest fasjonable gjestelisten noensinne.

Fra rehab til en ny mannSuperstjernen Robbie Williams har vært i et selvpålagt eksil fra det ekstragavante artistlivet i hele tre år. Det hele begynte med et opphold på en rehabiliteringsklinikk, noe han åpenhjertig fortalte Fredrik Skavlan at det har blitt mange gjennom åra.

- Var det din egen avgjørelse å legge deg inn på rehab, spurte Skavlan?

- Hmm... nølte Williams, og fikk latterbrøl fra publikum.

- ...jeg skulle ha et møte med managementet mitt i Los Angeles etter den siste turneen min. To dager før møtet skulle finne sted, lå jeg på sofaen min etter en «bad night», da managementet plutselig kom på besøk. Da skjønte jeg hva som var i gjære. De satte meg på et fly, og dermed ble jeg lagt inn. Det er jeg veldig takknemlig for, hvis ikke er det ikke sikkert jeg hadde sittet her i dag, sa en åpenhjertig Robbie Williams


- Hva følte du da du satt på flyet?

- Jeg var mest av alt forbannet på meg selv. Jeg sparket i bord og stoler, sa han og demonstrerte til lattersalver fra publikum.

- Dessuten visste jeg hva jeg hadde i vente, og så ikke akkurat lyst på det. Rehab er rett og slett innmari kjedelig.

- Hva er det du liker, spurte en litt forsiktig Fredrik Skavlan, med referanse til Williams' rusmisbruk.

- Jeg liker alt. Jeg liker å være sunn og frisk, og samtidig liker jeg å rock 'n' roll, være litt dyrisk, og å være høy. Det krasjer liksom litt, fortalte han spøkefullt.

Endelig forelsket Forrige gang han gjestet Skavlan, for fire år sidenm avslørte Williams at han aldri hadde vært forelsket. Nå er situasjonen en annen.

De siste tre åra har superstjernen vært sammen med skuespillerinnen Ayda Field.

- Hva er det som gjør at du ble forelsket i henne, spurte Skavlan?

- Har du sett henne? repliserte Williams.

- Jeg hadde tid til å bli kjent med noen og til å bli forelsket.

- Har hun forandret deg?

- Jeg har blitt roligere, og mer sikker på meg selv. Jeg trodde jeg skulle være ungkar hele livet. Hun elsker meg og jeg elsker henne, fortalte Williams til storslått applaus.

- Will og Jada fortalte tidligere at de klarer å beholde den sexy gløden i forholdet. Tror du du klarer det, spurte Skavlan med glimt i øyet.

- Det finnes jo medisin for sånt. Man kan jo bare gå til legen, svarte Williams og lo.

UFO-dokumentarSom om ikke gullkornene Williams leverte Skavlan i dagens innspilling var nok, fortalte han også om planene om å lage en UFO-dokumentar i Nevada-ørkenen. Det virker for øvrig som om planene er lagt på is.

- Jeg har sett rare ting helt siden jeg var liten, og jeg måtte jo ha noe å finne på mens jeg ikke skulle være artist. Hvis man ikke jobber, råtner man. Så jeg tenkte å lage en dokumentar om noe som interesserer meg, og det gjør uforklarlige fenomener. Det kan godt hende alt har en naturlig, vitenskapelig forklaring, men det kan jo hende at man er vitne til noe veldig spesielt også.

-Jeg har sett en diger firkant på størrelse med en fotballbane sveve over meg og forsvinne, og da tenker man jo: «What the fuck is that?», avslørte Williams.