Robert Downey Sr:

Robert Downey Sr er død

Den berømte filmskaperen ble 85 år.

DØD: Robert Downey Sr er død. Her sammen med sønnen Robert Downey Jr i 2008. Foto: AP/NTB
DØD: Robert Downey Sr er død. Her sammen med sønnen Robert Downey Jr i 2008. Foto: AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag kveld bekrefter kona til den berømte filmskaperen Robert Downey Sr at han gikk bort onsdag morgen i sitt hjem i New York, skriver New York Daily News.

Den ikoniske filmskaperen, som står bak filmer som «Putney Swope» og «Greaser’s Palace», har kjempet mot Parkinsons sykdom i mer enn fem år, skriver avisa.

REAKSJONER: «Snåsamannen» (95) er død. Dette har skapt reaksjoner blant flere norske profiler. Programleder: Klaus Holm Fjellro / Dagbladet TV. Vis mer

Berømt familie

85-åringen har bodd så å si hele livet i New York, og var gift med forfatter Rosemary Rogers fra 1998 og fram til sin bortgang.

Han etterlater seg også dattera Allyson Downey og sønnen, den kjente skuespilleren Robert Downey Jr, som han fikk med ekskona Elsie Ford.

På Instagram er sønnen tydelig i sorg over tapet av faren, hvor han skriver at han sovnet fredfullt inn. Han sender også varme ord til stemora.

Rosemary Rogers var hjemme sammen med ektemannen da han gikk bort.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer