OPPVARMER: Finske Robin er stor stjerne i hjemlandet. I Norge skal han varme opp for Justin Bieber. Foto: Universal.
OPPVARMER: Finske Robin er stor stjerne i hjemlandet. I Norge skal han varme opp for Justin Bieber. Foto: Universal.Vis mer

Robin (14) skal varme opp for Justin Bieber

- Har hørt at de norske belieberne er «gærne».

(Dagbladet): Den finske artisten Robin (14) skal varme opp for Justin Bieber foran konsertene i Telenor Arena denne uka. I finske medier blir han omtalt som «Finlands Justin Bieber». Selv gleder han seg mest til å møte den ekte Justin, og få oppleve de norske belieberne.

- Jeg har hørt at de norske belieberne er gærne. Det er helt utrolig hvordan en gutt kan bli så populær, sier Robin Packalen, kjent under artistnavnet Robin, til Dagbladet.

- Jeg har aldri møtt eller snakket med Justin før, men regner med at jeg får det før konsertene i Oslo. Da skal jeg ønske han velkommen til Finland, i og med at han spiller der seinere.

Oppvarmer
Robin blei hyra inn som oppvarmer for Bieber på kort varsel, etter at Carly Rae Jepsen måtte melde forfall i forrige uke.

Han er bare 14 år, og har hatt en lynkarriere i Finland. Etter å ha vunnet en sangkonkurranse i hjemlandet, slapp han i fjor sangen Frontside Olli. Den er nå sett over ti millioner ganger på nettstedet YouTube.

- Sangen ble veldig fort veldig populær. Det var en overraskelse, sier Robin. Og han har opplevd noe av det samme som venter Justin Bieber-gjengen når de nå kommer til Oslo
 
- Jeg har litt av de samme fansene som Justin Bieber har. De skriker og roper veldig mye. Men jeg har et veldig godt forhold til fansen min. Uten dem ville jeg ikke vært der jeg er nå.

Han sier han selv er stor Bieber-fan.

Bieber og Jackson
- Jeg har hørt veldig mye på Justin Bieber, og lar meg inspirere av karrieren hans. Men det er viktig for meg å fokusere på min egen musikk. Jeg vil være Robin, ikke Justin Bieber.

Ved siden av Bieber, trekker han fram Michael Jackson som sine store idoler. Men noen internasjonal karriere vil han vente med til han er ferdig på skolen.

- Men en internasjonal karriere hadde vært gøy, forteller han.

BIEBER-FAN: Robin trekker fram Justin Bieber og Michael Jackson som sine største idoler. Foto: Universal.
BIEBER-FAN: Robin trekker fram Justin Bieber og Michael Jackson som sine største idoler. Foto: Universal. Vis mer