Rockelegende sjekker inn på rehab. Utsetter konserter

Metallica-vokalist lagt inn på rehab.

REHAB: Metallica-frontmann, James Hetfield, har sjekket inn på rehab, noe som fører til at bandet må utsette konserter i Autralia og på New Zealand. Her er Hetfield avbildet i Trondheim i sommer. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
REHAB: Metallica-frontmann, James Hetfield, har sjekket inn på rehab, noe som fører til at bandet må utsette konserter i Autralia og på New Zealand. Her er Hetfield avbildet i Trondheim i sommer. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det verdenskjente metalbandet Metallica har sett seg nødt til å utsette sine konserter i Australia og New Zealand.

På rehab

Årsaken er at vokalist og gitarist, James Hetfield (56), har sjekket inn på rehabilitering.

«Som mange av dere vet så har vår bror James strevd med avhengighet til og fra i mange år. Han har nå, uheldigvis, sett seg nødt til å gå inn i et behandlingsprogram igjen«, skriver bandet på Twitter.

Bandet skriver videre at de er veldig lei seg for at de må utsette konsertene på New Zealand og i Australia, og lover at de skal sette opp nye konsertdatoer i de to landene så raskt som mulig.

«Nok en gang, vi er utrolig lei oss for de vanskelighetene vi har påført mange av dere, spesielt våre lojale fans som reiser langt for å oppleve våre konserter. Vi setter pris på deres forståelse og støtte til James, og takker for at dere er en del av vår Metallica-familie», heter det i meldingen fra bandet.

Dokumentar

James Hetfield har slitt med alkoholproblemer gjennom store deler av Metallicas karriere.

I 2001 ble det kjent at Hetfield var innlagt på en avrusningsklinikk. Denne historien blir også fortalt i dokumentaren «Some Kind of Monster», en dokumentar om bandet spilt inn mellom 2000 og 2003.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer