Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Moteuka i Milano:

Rockestjernas barnebarn gjorde sin debut på catwalken

Levis bestefar er en av verdens største stjerner. 

SOM BESTEFAR: Bob Dylan var kjent for sine rene antrekk, bestående av hvit skjorte, blazer eller kåpe og solbriller. Hans barnebarn, Levi Dylan, viste fram et lignende antrekk for Dolce & Gabbana i Milano. Foto: Shutterstock, NTB scanpix
SOM BESTEFAR: Bob Dylan var kjent for sine rene antrekk, bestående av hvit skjorte, blazer eller kåpe og solbriller. Hans barnebarn, Levi Dylan, viste fram et lignende antrekk for Dolce & Gabbana i Milano. Foto: Shutterstock, NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): I disse dager arrangeres moteukene for menn rundt om i Europa. Der viser store motehus fram sine kolleksjoner for den kommende høsten, og det har ikke vært mangel på presse for designerne denne gangen.

Flere designerne har nemlig i år booket modeller som stammer fra kjente mennesker. I London gikk sønnen til Oasis-formann Liam Gallagher ned catwalken, og i Milano har sønnen til Pamela Jackson vist fram nyeste mote.

Den siste i rekka av ungdom med kjente familiemedlemmer som går ned catwalken, er barnebarnet til en av verdens mest respekterte rockestjerner. I fjor ble han faktisk tildelt Nobels litteraturpris for sine sangtekster.

Minnet om bestefar

KJENT: Barnebarnet til Bob Dylan, Levi, har allerede gjort flere modelloppdrag. Dette var derimot hans første opptreden på catwalken. Her er han fotografert sammen med kjæresten Alana O'Herlihy. Foto: NTB scanpix
KJENT: Barnebarnet til Bob Dylan, Levi, har allerede gjort flere modelloppdrag. Dette var derimot hans første opptreden på catwalken. Her er han fotografert sammen med kjæresten Alana O'Herlihy. Foto: NTB scanpix Vis mer

Barnebarnet til selveste Bob Dylan, Levi Dylan (22), var denne uka å se på motemoloen.

22-åringen gikk for det anerkjente italienske motehuset Dolce & Gabbana, og viste fram en sort frakk.

Dette var en av visningens mer nedtonede antrekk, og minnet mye om hva hans bestefar en gang i tida kunne gått i.

Bob Dylan er kjent for sine hvite skjorter, sorte blazere og små solbriller, og kunne i sin ungdom minne mye om sitt nå 22 år gamle barnebarn.

Ifølge Huffington Post var det ikke ventet at modellen, som tidligere har gjort andre oppdrag som bildeserier for italienske Vogue, skulle gå ned catwalken.

I fjor høst sverget han nemlig å aldri gjøre denne typen oppdrag, fordi de andre modellene «er så høye».

Dylan var ikke den eneste med kjente familiemedlemmer som viste seg under moteshowet. Sønnen til Jude Jaw, Rafferty, og sønnen til Cindy Crawford, Presley, gikk også ned catwalken.

KJENDISSØNN: Sønnen til tidligere supermodell Cindy Crawford, Presley Gerber, gikk for samme motehus som barnebarnet til Bob Dylan. Foto: NTB scanpix
KJENDISSØNN: Sønnen til tidligere supermodell Cindy Crawford, Presley Gerber, gikk for samme motehus som barnebarnet til Bob Dylan. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kvinnelige motstykker

Det er ikke bare kjendissønner som debuterer som modeller. I fjor ble flere døtre av kjente sangere og skuespillere omgjort til modeller, for blant annet motehuset Chanel.

Lily-Rose Depp (19), datter av Johnny Depp, har gjort modelloppdrag i et par år, og kan skilte med magasinforsider og fotoseanser på CV-en.

I desember gikk hun for Chanel under en motevisning i Paris, og debuterte dermed på catwalken.

I samme visning gikk en annen kjendisdatter, nemlig Sofia Richie (18). Hun er barn av 80-tallshelten Lionel Richie, og har i tillegg fått mye oppmerksomhet som Justin Biebers nye flamme.

Modellen gikk også på Kanye Wests mye omtalte Yeezy-visning i New York.

Datteren til Kanye West og Kim Kardashian, North, gjorde for øvrig sin modelldebut i en alder av knappe 13 måneder. Hun ble fotografert i motemagasinet CR Fashion Book iført en strikket Chanel-cardigan.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media