Bruce Dickinson:

Rockestjernas kone funnet død

Beskriver dødsfallet som en forferdelig tragedie.

FUNNET DØD: Iron Maiden vokalistens kone Paddy Bowden har gått bort. Det bekrefter Bruce Dickinson selv. Foto: NTB Scanpix
FUNNET DØD: Iron Maiden vokalistens kone Paddy Bowden har gått bort. Det bekrefter Bruce Dickinson selv. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Iron Maiden-vokalist Bruce Dickinson (61) kan bekrefte overfor Express at kona Paddy Bowden har gått bort.

Overfor avisa beskriver 61-åringen dødsfallet som en «forferdelig tragedie».

- Dette er en forferdelig tragedie som ser ut til å være en tragisk ulykke. Jeg og barna våre Austin, Griffin og Kia er knust. Av respekt for Paddy kommer vi ikke til å gi noen ytterligere kommentar i denne enormt vanskelige og smertefulle tida for familien vår, heter det i uttalelsen fra artisten.

Paret giftet seg i 1990, men gikk fra hverandre i 2018. De er imidlertid fortsatt gift på papiret. I etterkant har Dickinson flyttet inn med kjæresten, Leana Dolci, i Paris.

Kjærestenyheten bekreftet rockestjerna selv i et intervju med Clarín. Da fortalte 61-åringen om travle dager, og om hvor mye han gledet seg til å få se barna sine igjen.

- Deretter skal jeg til Paris, der jeg bor sammen med kjæresten min, fortalte han.

Verner om privatlivet

Dickinson er kjent for å verne godt om privatlivet sitt, spesielt når det kommer til kjærlighetsfronten. Da han kom ut med sin selvbiografi «What Does This Button Do?» i 2017 unnlot han å skrive om familien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer