Gord Lewis:

Rockestjerne drept - sønnen siktet

Gitaristen i det kanadiske punkbandet Teenage Head, Gord Lewis, ble funnet brutalt drept i leiligheten sin søndag.

DREPT: Den kanadiske punkeren Gord Lewis ble funnet drept i sin egen leilighet søndag. Foto: Teenage Head/ Facebook
DREPT: Den kanadiske punkeren Gord Lewis ble funnet drept i sin egen leilighet søndag. Foto: Teenage Head/ Facebook Vis mer
Publisert

Sønnen til den 65 år gamle punkgitaristen er siktet for uaktsomt drap. Han ble pågrepet og siktet kort tid etter funnet av liket i leiligheten.

Det bekreftet politiet i den kanadiske byen Hamilton under en pressekonferanse mandag.

Tirsdag tvitret Hamilton-politiet at det var Gord Lewis som ble funnet drept.

Familien til den avdøde rockeren har bedt om ro etter hendelsen.

Lewis' gamle band, Teenage Head, har lagt ut hyllester til sin tidligere bandkamerat på Instagram og Facebook.

«Vi er knust og prøver fortsatt å prosessere tapet av vår venn, bandkamerat og bror Gord Lewis. Hjertene våre er med hans familie og alle som kjente og elsker ham. Gord var en kraft og inspirasjon for mange. Du ble tatt fra oss altfor tidlig», skriver bandet på Facebook.

Kryptiske e-poster

Ifølge Hamilton Spectator fikk en rekke medier tilsendt kryptiske e-poster adressert fra Lewis' sønn både lørdag og søndag.

Dette førte til at en ansatt i avisa ringte politiet, som så fant Lewis' lik i hans leilighet. Én av e-postene avisa skal ha mottatt skal ha inneholdt et rop om hjelp.

«Nå vil jeg bare få hjelp mot sykdommen min og gi min far en ordentlig begravelse. Han fortjente ikke dette», står det i e-posten ifølge avisa.

Store i Canada

Punkbandet Teenage Head ble startet opp i Hamilton i Canada allerede i 1975. Bandet slo for fullt gjennom på 1980-tallet og har holdt det gående siden.

Bandets vokalist, Frankie Venom, gikk bort etter strupekreft i 2008. De resterende medlemmene fortsatte å spille under samme bandnavn med ny vokalist.

Bandet har gitt ut totalt åtte studioplater og et livealbum.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer