Steve Priest:

Rockestjerne er død

Gikk bort 72 år gammel.

DØD: Bassist og en av grunnleggerne av glamrockbandet Sweet har gått bort. Her avbildet på scenen i 1981. Foto: NTB Scanpix
DØD: Bassist og en av grunnleggerne av glamrockbandet Sweet har gått bort. Her avbildet på scenen i 1981. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Glamrockbandet Sweets bassist, Steve Priest, er død. Han gikk bort 72 år gammel.

Det kommer fram i et innlegg på Sweets offisielle Facebook-profil:

«Jeg er helt knust akkurat nå, Steve Priest har gått bort. Jeg og hans kone Maureen har holdt kontakten og selv om helsa hans sviktet, så jeg aldri for meg dette øyeblikket. Aldri. Tankene mine går til familien hans», skriver bandmedlemmet Andy Scott (70).

«Han var den beste bassisten jeg noen gang har spilt med. Den støyen vi lagde som et band var så kraftig. Fra det øyeblikket sommeren 1970 da vi satte ut på vår Musical Odyssey åpnet verden seg, og berg-og-dal-banen startet. Etter hvert fulgte han hjertet sitt og flyttet til USA. Først New York, deretter Los Angeles. Hvil i fred, bror. All min kjærlighet», fortsetter han.

Kondolansene strømmer inn

I skrivende stund har Facebook-innlegget fått over 2000 likerklikk, og over 600 kommentarer hvor kondolansene strømmer inn fra fansen.

På bandets Twitter-bruker har de også delt Priests families uttalelse:

«Det er med et tungt hjerte at vi meddeler at Steve Priest, grunnlegger av The Sweet, gikk bort fem på halv ni til morgenen i dag. Han etterlater seg kona, Maureen, de tre døtrene, Lisa, Danielle og Maggie og sine tre barnebarn, Jordan, Jade og Hazel», heter det i uttalelsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer