UTE: Tidligere skihopper Roger Ruud røk ut av konkurransen etter sin paso doble som sikret ham 21 poeng fra dommerne.
<div>Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures</div>
UTE: Tidligere skihopper Roger Ruud røk ut av konkurransen etter sin paso doble som sikret ham 21 poeng fra dommerne.
Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures
Vis mer

Roger Ruud måtte forlate «Skal vi danse»

Roger Ruud ble den første som ble stemt ut av konkurransen.

(Se og Hør / Dagbladet): Lørdag var andre gangen de danseglade kjendisene i «Skal vi danse» konkurrerte mot hverandre i beste sendetid på TV 2. Og til slutt ble det Roger Ruud (57) som trakk det korteste strået og måtte forlate konkurransen. Han og dansepartner Lillian Aasebø ble dermed de første til å forlate konkurransen.

I første program var det nemlig ingen som røk ut, og stemmer og dommerpoeng ble lagt sammen med denne ukes poeng, skriver Se og Hør.

- Det skal vi takle bra, men det er synd for Lillian, sa Ruud under sendingen.

- Det har vært en stor utfordring og det var et herlig forsøk.

Ruud fikk 21 poeng for sin paso doble.

- Hun har måttet mase mye

Til Dagbladet sier Ruud at det nok har vært en utfordring for dansepartner Lillian Aasebø.

- Hun har måttet mase mye på meg for at jeg skal få med meg trinn. Det har vært mye terping, sier han.

Nå legger han dansingen på hylla en stund, og gleder seg til å følge med på «Skal vi danse» fra TV-skjermen.

- Nå får jeg se på og heie på de andre. Jeg blir nok fast seer. Jeg har fått noen nye venner og ny kunnskap om dans, og hvor mye som faktisk kreves, sier han til Dagbladet.

Ny programleder

Det er den tolvte sesongen av «Skal vi danse», og det er som vanlig Katrine Moholt (42) som leder sendingene, og hun har i år fått selskap av tidligere «Berserk»-medlem Samuel Massie (23).

Også dommerpanelet har fått et nytt medlem i «Sofa»-profilen Tore Petterson (36). Han dømmer deltagernes prestasjoner sammen med Egor Filipenko (28), Merete Lingjærde (54) og Trine Dehli Cleve (55).

DOMMERNE: Trine Dehli Cleve, Egor Filipenko, Merete Lingjærde og Tore Petterson. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures
DOMMERNE: Trine Dehli Cleve, Egor Filipenko, Merete Lingjærde og Tore Petterson. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures Vis mer

Fikk strekk i rumpa

Selv om det bare er andre uke av dansekonkurransen, merker deltagerne allerede at all den beinharde treningen gjør utslag på kroppen. Programleder Alex Rosén (48) fortalte til Seoghør.no at han har blitt rammet av betennelse.

- Det har vært noen veldig harde dager og vanskelige dager. Det har vært dager med ekstremt mye sykdom. Jeg tenker da på ben, muskler, skjelett og diverse betennelser i kroppen. Så det har vært beinhardt, forteller han.

GIR ALT: Markus Bailey fikk tidlig strekk i rumpa. Her med dansepartner Mai Mentzoni.
Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures
GIR ALT: Markus Bailey fikk tidlig strekk i rumpa. Her med dansepartner Mai Mentzoni.
Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures
Vis mer

Også programleder Markus Bailey (23) var sliten av treningen og pådro seg nylig strekk i rumpa.

- Det er hardt. Jeg har fått en strekkskade på rumpa, så treningen går kjempebra, spøker den blide 23-åringen som kunne glede seg over best poengsum i det andre programmet.

Fant lykken med dansepartneren

I fjor var det artisten Adelén Rusillo Steen (19) som vant hele konkurransen med Benjamin Jayakoddi (21), som i år danser med snowboardstjerne Stine Brun Kjeldaas (41). Se og Hør kunne nylig avsløre at den vakre Hortensjenta har funnet lykken med sin tidligere dansepartner også privat.

– Vi hadde falt for hverandre og var på dansetrening hele tiden for å være sammen. Vi kunne sitte og prate i timevis. Det ble til at vi danset ekstra mye, så ikke folk skulle lure på hvorfor vi hang sammen hele tiden. Men nå kan vi endelig vise vår kjærlighet, avslørte Adelén til Se og Hør.

Saken ble opprinnelig publisert på seher.no.