Roger Whittaker er død

Stjerna døde forrige uke.

DØDE: Roger Whittaker ble 87 år. Foto: Picture Perfect/REX/Shutterstock/NTB
DØDE: Roger Whittaker ble 87 år. Foto: Picture Perfect/REX/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag kveld kommer nyheten om at musiker Roger Whittaker er død, det skriver blant andre Bild. Stjerna, som ble 87 år, gikk bort 13. september.

Ifølge avisa gikk stjerna bort på et sykehus i Sør-Frankrike med familien ved sin side.

«Roger var en ikonisk kunstner, en fantastisk ektemann og far. Han rørte så mange hjerter med musikken sin gjennom hele livet, og vil alltid leve videre i minnene våre», heter det i en uttalelse fra familien.

Under en Pink-konsert lørdag kastet noen det som virker å være akse fra en død person opp på scenen. Video: Twitter. Reporter: Anabelle Bruun/Dagbladet TV Vis mer

Familien ber om respekt for privatlivet gjennom den vanskelige tida og sier i uttalelsen at hans kunst vil leve videre.

Ifølge Bild fikk musikeren, som blant annet er kjent for låta «The Last Farewell» hadde nylig fått hjerneslag. Han skal også hatt flere utfordringer med helsa i lang tid.

Ifølge Store Norske Leksikon hadde Whittaker stor suksess i Norge i 1976 da både singlen og albumet «The Last Farewell» gikk til topps.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer