«71 grader nord - Norges tøffeste kjendis»:

Røk ut: - Var planlagt

Søndag forlot en fjerde deltaker konkurransen.

PLANLAGT: Her ryker «Iselin Guttormsen ut av «71 grader nord - kjendis». Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Forrige søndag måtte tidligere fotballspiller Steffen Iversen (44) kaste inn håndkleet etter å ha falt og slått ryggen sin.

Med det ble 44-åringen den tredje som trakk seg fra årets sesong av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Tidligere i konkurransen har influenser Isabel Raad (26) og fotograf Per Heimly seg (49) trukket seg.

I søndagens episode var det lag Nordkapp som kom tapende ut av etappen, og dermed måtte kjempe mot hverandre i en utslagskonkurranse.

Tidligere langrennsløper Astrid Uhrenholdt Jacobsen (34) hadde imidlertid et frikort, som hun kunne gi bort til en av deltakerne på lag Nordkapp. Dette valgte hun derimot å ikke gjøre.

Overrasket

Konkurransen gikk dermed som planlagt med alle lagmedlemmene i lag Nordkapp. Oppgaven gikk ut på at deltakerne skulle hente vanntette poser med klosser i vannet, og deretter stable klossene opp til en angitt høyde på en vippestang.

Vippestangen måtte imidlertid holdes i vater ved hjelp av et rødt tau, noe som bød på problemer for flere av deltakerne underveis i konkurransen.

Tårnene av klosser raste for samtlige av deltakerne, og til slutt var det Iselin Guttormsen og Vår Staude igjen. Sistnevnte ble først ferdig, noe som betyr at det var Guttormsen som måtte forlate konkurransen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer