«Anno»:

Røk ut av «Anno»: - Jeg slo av telefonen og gikk ned fem kilo. Jeg burde nok oppsøkt lege

Ove Ravn Hansen slet med sykdom etter realitykonkurransen.

- KJEMPET FOR Å HOLDE MEG PÅ BEINA: Ove Ravn Hansen trakk det korteste strået i fekteduellen, og måtte forlate «Anno» i kveld. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
- KJEMPET FOR Å HOLDE MEG PÅ BEINA: Ove Ravn Hansen trakk det korteste strået i fekteduellen, og måtte forlate «Anno» i kveld. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Forrige uke ble seerne vitne til at Anne-Berit Holden (65) måtte forlate «Anno», etter en nervepirrende duell mot Linn Elise Rølvåg (33).

På tross av at Stian Tusse Tønnessen valgte å trekke seg fra reality-programmet denne uka, var det fortsatt duket for ny duell fredag kveld.

Etter at ukas svenn, Katja Kålheim utpekte Ove Ravn Hansen (49) som førsteduellant, var det duket for turnering mellom de resterende herredeltakerne. Der ble det avgjort at Per Midtstue Jensen (27) måtte møte Hansen til fekteduell.

- Jeg synes det var tøft å møte Per i duell. Vi har hatt god kjemi hele tiden, så det var ikke noe hyggelig, sier Hansen til Dagbladet.

- Null energi

Selv om 49-åringen hadde brukt tida til å forberede seg så godt han kunne mentalt, kjente Hansen at kroppen ikke ville være med på leken. Poengmessig trakk han dermed det korteste strået.

- Jeg hadde klart å psyke meg skikkelig opp. Da jeg begynte å fekte, kjente jeg imidlertid at det var null energi å hente.

Reality-deltakeren hadde som følge av en infeksjon tidligere, blitt skikkelig sjuk, og gikk på antibiotika da duellen fant sted. Som følge av dette hadde han også slitt med å få i seg væske, mat og næring.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer