«Anno» 2017:

Røk ut av «Anno»:
- Jeg ville hjem

Bjørn Angell Knudtzen synes det var fantastisk å komme hjem til familien og en varm dusj. 

VAR FORBEREDT: Bjørn Angell Knudzen (59) er langt ifra bitter over å måtte reise hjem fra konkurransen. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
VAR FORBEREDT: Bjørn Angell Knudzen (59) er langt ifra bitter over å måtte reise hjem fra konkurransen. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Onsdag vant «Anno»-deltaker Linn Elise Rølvåg (30) ny tittel som svenn, og måtte derfor velge førsteduellant på guttelaget.

Der er det nå bare tre gutter igjen, og valget falt på Bjørn Angell Knudtzen (59), som i kveld havnet i fekteduell med Per Midtstue Jensen (27).

Dette var Knudtzens første gang, mens Jensen på sin side har fektet og vunnet alle duellene så langt.

Det ble derfor spennende da det på et tidspunkt sto 8-8. Det ble imidlertid ikke seier for 59-åringen, som dermed måtte reise hjem.

- Jeg var ganske forberedt på å ryke ut, så det var ingen overraskelse. Min teori er at Linn Elise ikke ønsket at Simen skulle ryke, og derfor ikke havne i duell med Per. Det er bare min teori, da.

- Men det var veldig gøy å fekte, og jeg koste meg skikkelig, sier han.

- Både bra og trist

Knudtzen, som jobber som lege, er på ingen måte bitter over tapet, og ble med tiden mer og mer klar for å reise hjem til Lillehammer.

- Jeg var så sikker på at jeg skulle hjem, så jeg gledet meg. Når man forbereder seg på det, begynner man å se de positive sidene ved å ryke ut. Det var på en måte både bra og trist. Det hadde jeg også følt om jeg hadde blitt igjen, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer