«Skal vi danse»:

Røk ut av «Skal vi danse»

Lørdag røk nok en deltaker ut av dansekonkurransen.

RØK: Artist Alejandro Fuentes røk lørdag ut av «Skal vi danse». Slik beskriver han opplevelsen. Video: Karoline Pedersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FORNEBU (Dagbladet): Forrige uke endte «Skal vi danse» med et smell, da en følelsesladd Joakim Kleven og Benjamin Jayakoddy måtte takke for dansen, som sesongens tredje par ut av konkurransen.

Lørdag var det nok en gang duket for en emosjonell sending fra H3 Arena på Fornebu, da parene skulle danse til historier fra eget liv.

Og tårer ble det - både Royane Harkati og Siri Alvesen-Østli var blant dem som klarte å få dommerpanelet til å tørke tårer. Sistnevnte fikk mest poeng fra dommerne denne kvelden.

Ute av konkurransen

Men, etter en sending fylt med tilbakeblikk og tårer, var det likevel nok et par som måtte forlate dansekonkurransen. Først måtte imidlertid to par ut i det som ble årets første danseduell.

De som sammenlangt har fått færrest poeng i kveld, og dermed måtte ut i sesongens aller første danseduell var Alejandro og Maria, mot Maren og Philip.

Maren og Philip var første par ut til å danse dansen én gang til.

Til slutt, når dansene var gjort og stemmene var telt, var det Alejandro og Maria som lørdag måtte forlate parketten og «Skal vi danse»-eventyret.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer