«Torpet kjendis»:

Røk ut av «Torpet»: - Surt

OBS! Spoiler! Røk ut av «Farmen kjendis» på søndag. Mandag måtte hun igjen takke for seg.

TORPET: Eli Kari Gjengedal, Elin Tvedt, Ingeborg Myhre og Erik Anders Sæter fikk et par dager sammen før to måtte møtes i kamp. Foto: TV 2
TORPET: Eli Kari Gjengedal, Elin Tvedt, Ingeborg Myhre og Erik Anders Sæter fikk et par dager sammen før to måtte møtes i kamp. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

Etter å ha tapt i øksekast mot skuespiller Marit Andreassen (56), måtte tidligere væranker Elin Tvedt (49) pakke sekken.

Tvedt skulle imidlertid ikke gå langt, og som andre utslåtte deltakere havnet hun på «Torpet». Der møtte hun væranker Eli Kari Gjengedal (51), «Lotto»-programleder Ingeborg Myhre (47) og realityprofil Erik Anders Sæter (26).

Verken Gjengedal eller Myhre ville konkurrere om å bli på torpet, og etter en avgjørelse dem imellom ble det bestemt at det var Sæter som skulle møte Tvedt i kamp.

NYTT: «Farmen Kjendis» og «Torpet» er godt i gang, og denne uka skjer noe som aldri før har skjedd i programmet. Video: Tv 2 Vis mer

Den tidligere værankeren valgte grenen presisjon, hvor det er om å gjøre å treffe mest mulig blink med en spiker.

Etter tre spikere i planken, var det til slutt Sæter som gikk av med seieren og ble sikret ei uke til.

- Å bli slått ut av «Torpet» er noe dritt. Jeg har hatt et ekstremt ønske om å bare få være her, lære meg å snekre, bli en del av «Torpet» og komme inn igjen på «Farmen», sier Tvedt i episoden etter at tapet var et faktum.

Til Dagbladet forteller hun at fortsatt synes det er leit at utfallet ble som det ble.

- Jeg følte jeg gjorde det perfekt, men så glemte jeg litt at det var på motsatt plass. Så da traff jeg akkurat ikke, sier hun og legger til:

- Det synes jeg fortsatt er surt.

Mange har kanskje stusset litt over hvor lite Tvedt var å se på skjermen under oppholdet hennes på Steinsjøen gård. Til Dagbladet forklarer hun fraværet sitt.

UTE: Elin Tvedt tapte mot Erik Anders Sæter i presisjon. Foto: TV 2
UTE: Elin Tvedt tapte mot Erik Anders Sæter i presisjon. Foto: TV 2 Vis mer

- Et poeng er nok at jeg var litt «sjokkskadd» i starten der inne, over hvor mye folk bød på seg selv, hvor stor plass de tok. Jeg vet hva som skal til for å få TV-tid, men jeg ville ikke hive meg inn i alt mulig drama for å komme på TV.

Hun fortsatte:

- Og så visste jeg at dette er noe barna mine skulle se på etter hvert. Det var noen som overrasket meg litt, sa hun med et smil.

SNAKKER IKKE: Lina Adampour valgte å trekke seg fra «Farmen Kjendis» etter kommentarer og vitser fra Ørnulf Høyer. I søndagens episode må storbonden svare for seg. Video: Rød Løper/ TV 2 Vis mer

Årets sesong av «Farmen kjendis» startet med et brak, da Lina Adampour (36) trakk seg etter en voldsom krangel med Ørnulf Høyer (60). Tvedt holdt seg imidlertid vekk fra drama inne på gården.

- Det plager meg ikke, for jeg blir jo framstilt bra. Men jeg hadde faktisk venner der inne, selv om det ikke kommer så tydelig fram. Vi hadde det veldig fint sammen, mimrer hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer