«Farmen kjendis»:

Røk ut: - Urettferdig

Bare én av utfordrerne fikk lov til å bli. NB! Spoiler.

UTFORDRERNE: Aurora Gude og Jan Tore Kjær kjempet om en plass inne på gården. Foto: TV 2
UTFORDRERNE: Aurora Gude og Jan Tore Kjær kjempet om en plass inne på gården. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I kveldens episode blir det bestemt hvem av de to utfordrerne på gården, Aurora Gude (30) og Jan Tore Kjær (54), som får lov til å bli.

Likt som tidligere sesonger har de måtte bevise for de andre deltakerne at de fortjener en plass i gjengen, men i år handler det ikke bare om hvem som blir mest likt av de andre forpakterne, nå må også utfordrerne møtes i en utslagskonkurranse.

Første del av konkurransen er som tidligere: de andre deltakerne på gården skal stemme på personen de helst vil la bli værende. Den som får flest stemmer får ett poeng.

I den andre delen møtes Kjær og Gude i en konkurranse.

Når både stemmene var avgitt og konkurransen ferdig, sto Kjær igjen som et fullverdig medlem av «Farmen kjendis».

Gude forteller til Dagbladet at hun skulle ønske konkurransen var annerledes.

GRÅTKVALT: Ingrid Vik Lysne tar til tårene når noen bestemmer seg for å prøve å sabotere ukesoppdraget på «Farmen kjendis». Video: TV 2 / Rød løper. Vis mer

- Jeg synes konkurransen var urettferdig. Jan Tore er jo gammel og han liker å lage mat, det sier seg selv at han vet mer om de tingene enn meg. Så jeg gjorde det skikkelig, skikkelig dårlig.

- Jeg synes de kunne hatt en konkurranse som var litt mer nøytral, med tanke på at Jan Tore er så glad i å lage mat.

Videre avslører hun at «Farmen kjendis» har lenge vært en drøm for henne, og at hun derfor var svært skuffet over å ikke få mer tid inne på gården.

For Gude tok det en liten stund før hun følte at hun passet inn på gården.

- Min største frykt som utfordrer var å føle meg alene. Til å begynne med var det veldig vanskelig, fordi jeg ville at de skulle like meg for den jeg er og ikke bare fordi jeg smisket, har Gude tidligere fortalt til Dagbladet.

- Jeg er et veldig følelsesmenneske, så på dag to måtte jeg sette meg ned og gråte. De hadde laget en egen kultur og interne vitser, og da var det lett for meg å føle meg utenfor. Jeg visste at det bare satt i mitt eget hode, fordi de var kjempehyggelige mot meg, men jeg fikk en knekk der inne.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer