Marius Borg Høiby og Nora Haukland:

Romansen vekker oppsikt

Det er ikke bare her til lands det nye paret blir omtalt i pressen.

KJÆRESTER: Nylig ble det kjent at Marius Borg Høiby dater tidligere realitydeltaker Nora Haukland. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KJÆRESTER: Nylig ble det kjent at Marius Borg Høiby dater tidligere realitydeltaker Nora Haukland. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av september kunne influenser og tidligere «Love Island»-deltaker Nora Haukland (24) bekrefte overfor Dagbladet at hun dater Marius Borg Høiby (25).

Det skapte naturligvis overskrifter i norske medier, ettersom hun dater kronprinsesse Mette-Marits (49) eldste sønn. Paret ble sammen i sommer, og overfor Dagbladet kunne Haukland fortelle at hun har møtt familien.

KJÆRESTER: Influenser Nora Haukland bekrefter at hun er kjæreste med Marius Borg Høiby. Reporter: Maria Ludvigsen. Video: Amalie Bernhus Årtun Vis mer

- Han har blitt min beste venn og jeg har det så gøy med han, sier hun om kjæresten.

Men det er ikke bare i norske medier romansen har blitt omtalt. Også utenlandske medier har fått med seg forholdet.

Nyheten sprer seg

Blant mediene som har funnet romansen interessant, er Svensk damtidning. «Mette-Marit har mottatt en ekte gladbeskjed!», skriver magasinet om Borg Høibys nye forhold.

NY JOBB: Marius Borg Høiby har byttet yrkesretning og jobber i dag som motorsykkelmekaniker. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix/@marius_borg Vis mer

Tyskerne har også fått med seg det hele, og omtaler forholdet i tyske Bild. Men det stopper ikke der.

«Sønnen til kronprinsesse Mette-Marit har et forhold til denne realitystjernen», skriver RTL Boulevard, et nederlandsk nettsted.

Det er altså ingen tvil om at forholdet vekker oppsikt utenfor Norge - og flere henger seg opp i at det er en realitydeltaker 25-åringen nå har innledet er forhold til.

Også spanske El Espanol kaster seg på.

«Marius Borg, sønn av Mette-Marit fra Norge, forelsket i en reality-deltaker», lyder overskriften, før de videre skriver:

OVERRASKER: Kronprinsesse Mette-Marit gjestet P3-programmet «The Kåss Furuseths» på Valentinsdagen. Da ble hun overrasket med dette spørsmålet. Bilder med tillatelse fra NRK. Vis mer

«Prinsessens førstefødte sønn har forlatt ungkarslivet bare seks måneder etter bruddet med modellen Juliane Snekkestad».

Bekreftet brudd

Det var i mars Juliane Snekkerstad (27) kunne bekrefte at det var over mellom henne og Borg Høiby. Paret holdt sammen i over fire år og flyttet sammen - før de altså skilte lag tidligere i år.

De kjøpte bolig sammen i 2019 i Tønsberg, men den ble solgt etter bruddet. Borg Høiby flyttet selv hjem til Skaugum etter bruddet.

Haukland på sin side, har vært singel siden slutten av fjoråret. Det var i desember det ble bekreftet at hun ikke lenger bodde sammen med ekskjæresten Johannes Klemp.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer