Johnny Depp og Camille Vasquez:

Romanseryktene: - Skuffende

Den populære advokaten til Johnny Depp kommenterer romanseryktene for første gang.

RYKTEFLOM: Det har i lang tid blitt spekulert på om det er søt musikk mellom Depp og hans advokat. Foto: Shawn Thew/REUTERS/NTB.
RYKTEFLOM: Det har i lang tid blitt spekulert på om det er søt musikk mellom Depp og hans advokat. Foto: Shawn Thew/REUTERS/NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden den mye omtalte rettssaken mellom Johnny Depp (58) og Amber Heard (36) startet, har romanseryktene svermet rundt Depp og hans advokat Camille Vasquez.

TMZ har tidligere prøvd å få en kommentar fra Vasquez, uten å lykkes. Nå svarer hun imidlertid på ryktene før første gang, i et intervju med People.

AVGJORT: Johnny Depp vant en knusende seier i søksmålet mot ekskona. Amber Heard må betale 15 millioner dollar til eksmannen. Video: Reuters Vis mer

Blitt populær på TikTok

I løpet av den seks uker lange rettssaken, som endte med at Heard ble dømt til å betale over ti millioner dollar i erstatning til Depp, ble Vasquez svært populær i sosiale medier.

Spesielt på TikTok, hvor det har blitt publisert innlegg og hyllester fra Depps supportere.

Det tok ikke lang tid før spekulasjonene om at Vasquez datet filmstjerna florerte i sosiale medier.

Elsker jobben sin

I det nye intervjuet med People snakker advokaten om oppmerksomheten hun har fått som følge av rettssaken, og kommenterer ryktene om hun og Depp.

- Jeg antar at ryktene kommer fordi jeg er en kvinne som bare gjør jobben sin.

HER VAR HAN: Johnny Depp befant seg i Newcastle da dommen kom i rettssaken mellom han og ekskona Amber Heard. Vis mer

Vasquez forteller videre at hun har kjæreste, og at hun er veldig lykkelig i det forholdet. Hun sier også at det ville vært svært uetisk om hun datet klientene sine.

- Det er skuffende at visse medier kjørte på med ryktene om at jeg og Johnny har et romantisk forhold. Han er en venn jeg har kjent og representert i fire og et halvt år nå. At noen oppfattet min opptreden så upassende eller uprofesjonell er skuffende å høre.

Vasquez sier at hun elsker jobben sin, og når hun elsker det hun gjør så synes det.

- Jeg bryr meg veldig om alle klientene mine, og det inkluderer selvfølgelig også Johnny. Jeg er kubansk og colombiansk, jeg klemmer alle og skammer meg ikke over det.

VITNER: Rettssaken mellom Johnny Depp og Amber Heard har på ingen måte gått ubemerket hen, og flere av øyeblikkene vil huskes. Som dette. Reporter: Bjørge Dahle Johansen Vis mer

Kan droppe pengekravet

Depps advokatteam har de seineste månedene blitt vant med å kommentere rykter.

Nylig uttalte de blant annet at «Pirates of The Carrabian»-stjerna muligens ikke kommer til å kreve pengene Heard ble dømt til å betale. Det kom etter at det ble kjent at «Aquaman»-skuespilleren ikke hadde råd til å betale erstatningssummen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer