Andrea Badendyck:

Rømte fra «Farmen»-gården etter dyreslakt: - Følte meg veldig alene

Andrea Badendyck tatt på senga av egen reaksjon.

TÅREVÅT AFFÆRE: «Farmen»-deltakeren Andrea Badendyck (23) synes svært lite om slaktingen av tv-gårdens geitebukk. Foto: TV 2
TÅREVÅT AFFÆRE: «Farmen»-deltakeren Andrea Badendyck (23) synes svært lite om slaktingen av tv-gårdens geitebukk. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Som en del av visjonen om å gjenskape Norge for 100 år siden, er «Farmen» sjelden komplett uten selvslakt på middagstallerkenen. Like obligatorisk er deltakernes reaksjoner på dyreslaktinga, der noen takler situasjonen bedre enn andre.

Årlige tårer til tross - de færreste har trolig reagert like kraftig som oslojenta Andrea Badedyck (23). I kveldens «Farmen»-episode rømte hun like greit til skogs da sesongens første dyr ble tatt av dage.

- Jeg visste selvfølgelig at «Farmen»-oppholdet ville innebære slakting, men ikke hvor vanskelig det faktisk skulle bli, forteller 23-åringen til Dagbladet.

- Knust

Det var tv-gårdens geitebukk som måte bøte med livet i tirsdagens program. Badendyck, som er vegetarianer og dyreelsker, forteller at hun ble fullstendig satt ut av slakte-avgjørelsen.

- Jeg forsøkte bevisst å ikke være så mye med grisene, for jeg antok at en av dem skulle slaktes. Men så måtte det selvfølgelig bli den geita jeg hadde tilbrakt mest tid med. Hjertet mitt var knust, forteller hun, og legger til:

- Jeg får vondt langt inn i sjela bare av å snakke om det nå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer