Sofie Karlstad:

Rømte landet etter bruddet

Realityprofil Sofie Karlstad har leid en leilighet i Dubai etter bruddet med Mikkel Christiansen.

BRUDD: I starten av januar bekreftet Sofie Karlstad og Mikkel Christiansen at de har gått hver sin vei. Nå har førstnevnte reist utenlands. Foto: Kine Falch / Dagbladet og Carina Johansen / NTB
BRUDD: I starten av januar bekreftet Sofie Karlstad og Mikkel Christiansen at de har gått hver sin vei. Nå har førstnevnte reist utenlands. Foto: Kine Falch / Dagbladet og Carina Johansen / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Noen få dager inn i 2020 bekreftet realityprofilen Sofie Karlstad (23) og artisten Mikkel Christiansen (28) at forholdet deres hadde tatt slutt. Eksparet flyttet sammen i fjor, men kjærligheten skulle altså ikke vare.

«Jeg føler meg egentlig ikke klar for alle spørsmålene, det å bli revet fra hverandre eller alle meldingene. Jeg ønsker ham det beste livet kan tilby, og alt jeg ber om fra dere er tid og forståelse», skrev Karlstad på Instagram da hun annonserte bruddet.

Nå har Karlstad valgt å reise på ferie til Dubai etter bruddet. I en snutt på Instagrams historiefunksjon tirsdag i forrige uke fortalte Karlstad at hun har reist alene til landet, og at hun trengte litt tid for seg selv etter bruddet med Christiansen.

Den siste uka har hun delt flere oppdateringer fra ferien, og onsdag i forrige uke skrev hun om beslutningen om å reise utenlands etter at det har strømmet inn med kritikk fra følgerne hennes.

Regjeringen har nemlig frarådet reiser som ikke er strengt nødvendige. Dubai er også en svært omdiskutert feriedestinasjon på bakgrunn av en rekke menneskerettighetsbrudd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer