Justin Bieber:

Røper alvorlig avhengighet: - Var døende

- Jeg var døende.

VANSKELIG FORTID: I sin nye dokumentarserie snakker Justin Bieber for første gang ut om en vanskelig fortid fylt med rus. Foto: NTB scanpix
VANSKELIG FORTID: I sin nye dokumentarserie snakker Justin Bieber for første gang ut om en vanskelig fortid fylt med rus. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Justin Bieber (25) er for tida aktuell med sitt comeback etter en lang periode utenfor rampelyset. I den anledning har artisten blant annet sluppet en dokumentarserie i samarbeid med YouTube, hvor han deler svært private historier med fansen.

I serien, som har fått navnet «Justin Bieber: Seasons», snakker han om alt fra ekteskapet til kona Hailey Bieber (23), til en hittil ukjent sykdom - og nå tar han bladet ytterligere fra munnen.

I episode fem, som nå er tilgjengelig for premium-brukere av YouTube, snakker stjernen ut om sin problematiske fortid, og om hvordan rusen ble en flukt fra hverdagen.

Ble alvorlig

25-åringen har opplevd stor suksess karrieremessig, og den ble ikke mindre med åra. Presset ble til slutt så uutholdelig at han begynte å eksperimentere med diverse rusmidler, i et forsøk på å fjerne det indre stresset han opplevde som følge av egen karriere.

I serien forteller artisten at han begynte å røyke marihuana allerede i 13-årsalderen, og at rusen til slutt ble noe han lente seg på.

- Det var et tidspunkt hvor jeg sippet lean (miks av hostesaft og opioider, journ.anm.), poppet piller, tok MDMA, fleinsopp, alt. Og det var min måte å flykte på. Jeg var bare ung, du vet, slik som alle andre i industrien og folk i verden som eksperimenterer, forteller han åpenhjertig, og legger til:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer