Jeremy Clarkson:

Røper alvorlig ulykke

Programleder Jeremy Clarkson var nære ved å miste beinet under en arbeidsulykke.

ULYKKE: Jeremy Clarkson forteller at han er heldig som fortsatt har begge beina sine. Foto: Brian J Ritchie / Shutterstock / NTB
ULYKKE: Jeremy Clarkson forteller at han er heldig som fortsatt har begge beina sine. Foto: Brian J Ritchie / Shutterstock / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den britiske programlederen Jeremy Clarkson (61) er et kjent ansikt for de fleste, spesielt bilentusiaster. Clarkson ledet lenge et av BBCs mest populære programmer, nemlig «Top Gear», sammen med James May (58) og Richard Hammond (51).

Lørdag gjestet han talkshowet «The Jonathan Ross Show», hvor det ble snakk om TV-serien «Clarkson's Farm». I serien følger man 61-åringen som prøver å drive en gård ute på landsbygda - uten noe som helst erfaring.

I talkshowet avslører den populære programlederen farer ved å drive gård, og nevner spesifikt én hendelse, skriver Sky News.

Mistet nesten beinet

Han begynte med å fortelle at gårdsarbeid har flere ulykker enn alle andre næringer til sammen. Noe også han har erfart selv.

Clarkson skulle fikse noe på gården, og valgte å bruke en teleskoptruck. Det hele kunne ifølge ham ha endt skikkelig ille.

- At ikke hele beinet mitt røk skjønner jeg ingenting av. Men jeg gikk ikke ordentlig på ei uke, forteller 61-åringen, som i dag heldigvis har begge beina med seg.

«Top Gear»-stjerna kjøpte gården i 2018, men hadde da ansatt en person som tok seg av driften. Da han ett år seinere gikk av med pensjon, bestemte programlederen seg for å ta over gårdsdriften selv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer