Tammy Hembrow:

Røper årsaken til sjokkbruddet

Forlovet seg og fikk barn - så tok det brått slutt.

BRUDD: Tammy Hembrow letter på sløret om bruddet med eksforloveden. Foto: Instagram / Tammy Hembrow
BRUDD: Tammy Hembrow letter på sløret om bruddet med eksforloveden. Foto: Instagram / Tammy Hembrow Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Treningsinfluenseren Tammy Hembrow (28) har i løpet av de siste åra blitt en av Australias mest suksessrike influensere, og har imponerende 16,4 millioner følgere på Instagram.

Med andre ord er det mange som følger tett med på livet til 28-åringen, og flere ble trolig investert da hun begynte å date Matt Poole (34) i 2020.

I november 2021 ble de forlovet, og året etter fikk de sin første datter, Posy. Lykken ble derimot kortvarig for paret, og det gikk ikke ubemerket hen da de plutselig ikke var så mye sammen lenger.

I 2021 dro britiske Millie Court hjem fra «Love Island UK» med både seieren og kjæreste. Nå ryktes det imidlertid i om hun har fått seg ny kjæreste. Video: Rød Løper Vis mer

Florerte bruddrykter

På tampen av fjoråret begynte ryktene for alvor å svirre om at de to hadde gått fra hverandre, etter at Hembrow ble sett uten forlovelsesring.

Kort tid etter glapp bruddnyheten, etter at influenseren skal ha fortalt en sminkør om at det var «tøft arbeid å være alenemor til tre». Det meldte Daily Mail.

Først nå bryter hun tausheten om bruddet, og avslører årsaken til hvorfor det ble slutt. Det gjør hun i kommentarfeltet til en TikTok-video, hvor hun introduserer seg selv for sine nye følgere, melder australske News.

I kommentarfeltet er det flere som ikke klarer å dy seg med bruddspørsmålene. En spør rett ut «Hva skjedde med deg og Matt?».

- Noen mennesker er bare ikke ment å være sammen, uansett hvor hardt de prøver, svarer hun, og følger opp:

- Vi er mye bedre som venner. Ikke at det er noen andres «business».

Det amerikanske realityprogrammet «Milf manor» sjokkerer nok en gang, denne gangen med drøy massasjeutfordring. Video: Klaus Fjellro / Rød Løper / TLC. Vis mer

- Best for barna

Hembrow blir møtt med flere støttende kommentarer, etter at hun snakket om bruddet.

«Dette er så trist, du er vakker og vil definitivt finne den rette fyren for deg. Jeg vil manifestere det for deg», kommenterer en følger, mens en annen skriver:

«Det er nok det beste for barna.»

I tillegg til datteren Posy (9mnd), har Hembrow barna Wolf (7) og datteren Saskia (6) fra sitt tidligere forhold med Reece Hawkins, som hun også var forlovet med. De var sammen i omtrent fire år.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer