Grevinne Alexandra og prins Joachim:

Røper årsaken til skilsmissen

Derfor ble det slutt mellom grevinne Alexandra og prins Joachim i 2004.

NY DOKUMENTAR: I en ny dokumentar forteller grevinne Alexandra om skilsmissen fra prins Joachim. Foto: Tim Rooke / REX / NTB
NY DOKUMENTAR: I en ny dokumentar forteller grevinne Alexandra om skilsmissen fra prins Joachim. Foto: Tim Rooke / REX / NTB Vis mer
Publisert

Det har gått 15 år siden prins Joachim (51) av Danmark og grevinne Alexandra (56) skilte lag etter ti års ekteskap. Den kongelige skilsmissen var et faktum 8. april 2005, etter at de hadde tatt ut separasjon i september året før.

Sammen fikk grevinnen og prinsen de to sønnene Nikolai og Felix, som nå har rukket å bli henholdsvis 21 og 18 år gamle. I ettertid har prins Joachim giftet seg på ny med prinsesse Marie (44), som han har barna Athena (8) og Henrik (11) med.

Grevinne Alexandra giftet seg også på nytt i 2007- bare to år etter den kongelige skilsmissen. Ekteskapet med den langt yngre fotografen Martin Jørgensen (42) ble imidlertid slutt i 2015.

I 2019 var grevinnen også i et kortvarig forhold med Tony Lindkold.

Likevel vil hun nok huskes best for ekteskapet med prins Joachim - et forhold hun nå snakker mer om i den kinesiske dokumentaren «A Bigger Role».

- Ikke meningen

I dokumentaren avslører grevinne Alexandra årsaken til at det ble slutt med prinsen av Danmark i 2004.

- Han er en god venn, og han betyr mye for meg. Kanskje er det ikke meningen at to mennesker alltid skal være sammen. Vi skulle ikke være gift i evigheter, sier grevinnen i dokumentaren, gjengitt av danske Se og Hør.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer