Idrettsgallaen:

Røper at de har blitt samboere

Se idrettsheltene på den røde løperen.

FESTKLARE: Jakob Ingebrigtsen og kjæresten Elisabeth Asserson har tatt forholdet et steg videre. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FESTKLARE: Jakob Ingebrigtsen og kjæresten Elisabeth Asserson har tatt forholdet et steg videre. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STAVANGER (Dagbladet): Lørdag kveld er store deler av landets fremste idrettsutøvere samlet i DNB Arena i Stavanger, hvor idrettsåret 2018 skal hylles. Fjoråret ble et spesielt idrettsår på mange måter, og vi kan se tilbake på flere minneverdige øyeblikk.

Det trekkes fram som tidenes største norske sportsår, med medaljerekorder i OL og store prestasjoner i både Paralympics og ulike mesterskap. Samtidig var det også flere av de folkekjære idrettsheltene som la karrieren på hylla.

Mer tid sammen

Lørdag kveld er imidlertid treningsdressen byttet ut med glitter, glam og rød løper. Dagbladet er til stede i Stavanger og møtte flere av landets største profiler i forkant av utdelingen.

Det siste året fikk vi følge familien Ingebrigtsen tett i «Team Ingebrigtsen» på NRK. Vi fikk ta del i deres hverdag, både privat og som toppidrettsutøvere, og i kveld var både Jakob (18) og far og trener Gjert (53) nominert. Sistnevnte vant kategorien «Årets trener», mens Jakob hentet hjem flere priser.

18-åringen vant blant annet prisen for «Årets gjennombrudd».

- Tusen takk for den rollen du spiller i mitt liv, sa Jakob blant annet i sin takketale med referanse til kjæresten Elisabeth Asserson (18).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer