Røper at «hele familien» deler en diagnose

Victoria Beckham deler oppsiktsvekkende familiehemmelighet.

POPULÆRE: Beckham-familien omtales gjerne som en av verdens mest berømte. Nå røper mamma Victoria en godt bevart hemmelighet om familien. Her med Cruz, Romeo, Harper og David under Victorias motevisning tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
POPULÆRE: Beckham-familien omtales gjerne som en av verdens mest berømte. Nå røper mamma Victoria en godt bevart hemmelighet om familien. Her med Cruz, Romeo, Harper og David under Victorias motevisning tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Victoria Beckham (44) hoppet et skritt nærmere «oss dødelige» da hun i et nylig intervju med Financial Times snakket om hvordan flere av sønnenes karrieredrømmer har gått i vasken, eller bare at hun gruer seg til å bli eldre.

I samme intervju kommer hun også med en noe oppsiktvekkende avsløring om familien, som ved siden av fotballektemannen David Beckham (43), består av sønnene Brooklyn (20), Romeo (16) og Cruz (14) - i tillegg til dattera Harper (7).

Rammer mange

«Spice girls»-stjernen og motedesigneren røper nemlig at «hele familien» deler en diagnose.

- Diagnosen går ikke i familien, den galloperer, forteller 44-åringen til avisa.

Ufordringen Beckham refererer til er dysleksi, eller ordblindhet, en lese- og skrivevanske som innebærer å ha vansker med å avkode ord. Ifølge Norsk Helseinformatikk lider omtrent fem til åtte prosent av Norges befolkning av dysleksi, en statistikk som også gjenspeiles i Storbritannia.

Dysleksi er den mest utbredte formen for lærevansker hos barn, der arvelige faktorer spiller inn. Det er også Victoria Beckham mer enn klar over.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer