KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Sangstjernen Julie Bergan røpet under radiosending at hun har fått seg samboer. Her avbildet under Spellemannsprisen i februar. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Sangstjernen Julie Bergan røpet under radiosending at hun har fått seg samboer. Her avbildet under Spellemannsprisen i februar. Foto: Andreas Fadum/ Se og HørVis mer

Julie Bergan:

Røper at hun har flyttet sammen med kjæresten

Artisten åpner seg om stormforelskelsen.

I februar ble det kjent at stjerneduoen Julie Bergan (24) og Astrid Smeplass (21), skulle flytte fra hverandre etter å ha vært romvenninner i flere år.

Bergan fortalte til Dagbladet at årsaken var at hun skulle kjøpe seg leilighet og dermed flytte for seg selv.

Nylig delte hun i sosiale medier at hun endelig er eier av sin egen leilighet i Oslo.

«Er offisielt eier av min første leilighet!!!!! Har ikke en eneste møbel, men jeg har tak over hodet, så det går fint», skrev hun på Instagram.

Blitt samboer

I forbindelse med promoteringen av sin nye låt «U Got Me», gjestet Skien-jenta «Morgenshowet» på NRJ fredag morgen, der kjærlighet og leilighetskjøp var blant temaene.

Hun kom også med en avsløring, nemlig at hun og kjæresten har blitt samboere. «Arigato»-sangeren påpekte at det er hun som eier leiligheten, men at kjæresten har flyttet inn med henne i den nye leiligheten.

- Det er surrealistisk å ha kjøpt seg leilighet. Det er ikke så veldig annerledes, utenom at det er mye høyere utgifter og at jeg er gjeldsslave i 30 år, sier hun lattermildt i radioprogrammet.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Første kjæreste

Det var i november i fjor at popartisten røpet at hun hadde funnet kjærligheten, og at hun for første gang i sitt liv er forelsket.

Under «Morgenshowet»-sendingen snakket hun om kjæresten og stormforelskelsen.

- Det er helt fantastisk og helt jævlig å være forelsket. Man blir gal fordi man føler at man mister litt kontrollen over seg selv. Jeg har alltid vært en person som har hatt kontroll over følelsene og valgene mine, og plutselig blir man satt ut av spill, forklarte hun i programmet.

Bergan mener at hun har lært mye etter at hun gikk inn i sitt aller første forhold.

- Jeg tror ikke at jeg er så veldig vanskelig å ha med å gjøre. Alle har sine ting, og man lærer jo mye om seg selv også. Det er jo første gang jeg har kjæreste. Med venner så finner man jo personer som alltid vil det samme, føler det samme og tenker det samme om ting. Også er det kanskje ikke sånn når man møter et menneske som har vokst opp et helt annet sted, og som har hatt helt andre mennesker rundt seg, sa hun.

Var venner først

Da Dagbladet møtte Julie Bergan under P3 Gull i november, fortalte hun at hun kjente kjæresten en stund før de ble sammen.

At de to skulle bli kjærester var noe hun ikke hadde sett for seg.

- Vi har vært venner i noen år, og plutselig blusset det litt opp, så jeg vet egentlig ikke helt hva som skjedde, jeg, sa hun den gang.

Dette var bare dager etter at hun for første gang røpet at hun hadde fått seg kjæreste. Det gjorde hun da hun gjestet radioprogrammet «Christine» på P3.

- Jeg har jo bare vært forelsket én gang, aka nå, sa hun under sendingen, og la til at hun ikke vet hva som skal til for å finne den rette, men at hun nådde et punkt hvor det føltes riktig.

- Det er vel det at personen var en veldig god venn, en man syns var attraktiv og en som så meg for den jeg er, sa hun.

POPULÆR: Julie Bergan har de siste årene gjort stor suksess med låter som «Arigato» og «Blackout». Hun har også nylig gitt ut låta «Ignite» sammen med Alan Walker. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
POPULÆR: Julie Bergan har de siste årene gjort stor suksess med låter som «Arigato» og «Blackout». Hun har også nylig gitt ut låta «Ignite» sammen med Alan Walker. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Kysset først etter fire måneder

Julie Bergans tidligere romvenninne, Astrid Smeplass, svever også på en rosa sky om dagen. I fjor avslørte også hun at hun hadde fått seg kjæreste, kajakkpadler Per Christian Wessel.

Det røpet hun overfor VG.

I liket med Bergan, har også Smeplass vært privat når det gjelder detaljer om forholdet, men denne uka gjorde hun et unntak.

I podkasten til Ida Fladen (32), «Ida med hjertet i hånda», snakket hun åpenhjertig om kjærlighetslivet sitt.

- Vi møttes gjennom en felles venn, da vi var på kino. Jeg husker at vi var venner en stund, noe som sikkert hjalp før de romantiske følelsene kom inn i bildet og vi skjønte at her er det kanskje noe, sa hun, og fortsatte:

Se dette innlegget på Instagram

Happy valentines to my valentine. I like you alot!

Et innlegg delt av Astrid_S (@astridsofficial)

- Vi var mye sammen og gjorde masse ting sammen. Han presset meg aldri til å være intim, og det tror jeg er en av de første gangene jeg har opplevd at noen virkelig leser meg så godt og skjønner med en gang at «det her synes Astrid er litt vanskelig, og derfor tar jeg det i hennes tempo».

Selv om det føles riktig med Per, røper hun likevel at det tok flere måneder før de kysset for første gang.

- Fra da vi fikk romantiske følelser for hverandre, tok det kanskje fire måneder. Jeg merker at han har gjort meg trygg på en helt annen måte, og at det har føltes veldig befriende å ha blitt en mer intim person, sa hun.