Atle Pettersen:

Røper babynavnet

Atle Pettersen og kona Cathrine Eide har blitt foreldre for første gang.

FORELDRE: Atle Pettersen og Cathrine Eide har fått sitt første barn. Foto: Tore Skaar
FORELDRE: Atle Pettersen og Cathrine Eide har fått sitt første barn. Foto: Tore Skaar Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Artist og «Beat for beat»-programleder Atle Pettersen (32) og kona Cathrine Eide (31) har blitt foreldre til ei lita jente. Det avslører han selv på Instagram:

«Hei, verden», skriver han under et bilde av en baby hånd som holder rundt fingeren hans.

- Det er veldig stort! Alt gikk fint med fødsel og alle har det bra, skriver Pettersen i en SMS til Dagbladet, og legger til:

- Cathrine var helt rå!

Artisten avslører også den lille jentas navn:

- Hun skal hete Demi.

TROR IKKE DET HAN HØRER: Denne uken er Atle Pettersen og Marte Bratberg deltakere i «Drømmehytta». Der forteller Marte om en av sine svake sider. Video: TV 2 Vis mer

Ifølge SSB er det bare 29 kvinner i hele Norge som har Demi som sitt første fornavn. De nybakte foreldrene har dermed valgt et ganske uvanlg babynavn til sin førstefødte.

Det var i september at artisten røpte til «God kveld Norge» at han skulle bli far for første gang.

- Cathrine og jeg venter vårt første barn nå i desember og gleder oss stort til den nye og spennende tida som kommer, sa Pettersen den gangen.

Gladnyheten bekreftet han også på Instagram:

«Vi gleder oss ekstra mye til jul i år», skrev han under et bilde av seg selv og kjæresten, som har tydelig babymage.

Termin skulle være tett opp mot julaften, noe det også ser ut til at det ble.

JERSEY BOYS: Atle Pettersen og Nicolay Ramm blir å se sammen på scenen neste høst i musikalen «Jersey Boys». Vi valgte å kjøre en «Jeg har aldri»-lek med gutta. Reporter: Thea Hope. Video: Jostein Sletten/Rød Løper Vis mer

Flyttet ut av byen

I sommer kunne Pettersen avsløre til Dagbladet at de to hadde lagt ut leiligheten i Bjørvika i Oslo til salgs, og at de nå skulle flytte «litt ut av byen».

Å flytte var slettes ikke planlagt, og med babynyheten kan det tenkes at de to ønsket seg litt mer plass nettopp fordi de skulle bli tre.

- Vi hadde ikke noen plan om å selge den, vi er veldig glade i den og trives sykt godt der. Men så kom vi over et objekt med en god deal som vi ble veldig glade i, sa Pettersen da.

Paret møttes under Pettersens «Skal vi danse»-deltakelse i 2011, da Eide var journalist for TV 2. Nå jobber hun som informasjon- pressesjef i Kreftforeningen.

ULYKKESFUGL: Det gikk ikke helt som planlagt da Atle Pettersen skulle ta et bad i jacuzzien på bryllupsnatten sin. Vis mer

Seks år seinere gikk han ned på kne, og de to ga hverandre sine ja i Hellas i 2019. I 2020 kunne de også juble over å ha kjøpt hyttetomt i Horten.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer