Susanne Wergeland:

Røper babynyhet

- Vi er veldig glade for at Eli får et søsken.

HURRA: Tv-profil Susanne Wergeland avslører at hun skal bli mamma på nytt. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
HURRA: Tv-profil Susanne Wergeland avslører at hun skal bli mamma på nytt. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I oktober 2017 ble tv-profilen Susanne Furøy Wergeland (34) mamma for aller første gang, da en liten jente ved navn Eli (snart to) kom til verden. Nyheten bekreftet hun overfor Dagbladet, og fortalte at «barnet var snilt».

Wergeland er gift med Atle Jørstad (34), som er sjef for VG Rampelys. Paret giftet seg i oktober 2015, i Hemsedal kirke. Derfor er det kanskje ikke så rart at det er VG som nå melder om at paret skal bli foreldre igjen, og at Eli skal bli storesøster.

Overfor avisa avslører Wergeland, som for tida er å se som programleder for Eurosport, at hun er 15 uker på vei, og at formen er fin.

- Venter kaos

- Jeg har vært mye trøtt og sliten og hatt en tendens til å sovne når jeg legger dattera min i 20-tida. Men på jobb går det veldig fint. Der er det fartsfylt og spennende, og kroppen er som regel full av adrenalin, så på jobb merker jeg ingenting til graviditeten, forteller hun til avisa om den hyggelige nyheten.

34-åringen forklarer videre at de er glade for at dattera får et søsken. De vet ennå ikke kjønnet på babyen, men sier de trolig får vite det når de drar på 18-ukerskontrollen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer