Ingrid Olava:

Røper babynyhet

Artisten har blitt mamma for andre gang.

BLE MAMMA: Artist Ingrid Olava Brænd Eriksen røper at hun har blitt tobarnsmor. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB
BLE MAMMA: Artist Ingrid Olava Brænd Eriksen røper at hun har blitt tobarnsmor. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Artist Ingrid Olava Brænd Eriksen (39) har blitt mamma for andre gang. Det bekrefter hun overfor «God kveld Norge».

- Jeg kan bekrefte at jeg har fått et barn til, ja, skriver Olava til «God kveld Norge».

39-åringen har også delt gladnyheten på Instagram til et bilde av den nyfødte sønnen hvor hun skriver: «Det er det lille lyset som er treffer».

Familieforøkelsen kommer to år etter at artisten fikk sin første sønn sammen med ektemannen Erik Ulfsby (50), som har to barn fra tidligere forhold.

BLITT FORELDRE: Ronny Brede Aase og Tuva Fellman er stolte foreldre, men den første tida med baby er ikke like rosenrødt som alle skal ha det til, ifølge dem. Video: «Lindmo», NRK Vis mer

Tobarnsmor

Nyheten delte den gang på Instagram til et bilde av sønnen.

«Sommeren har vært en varm ammetåke, og jeg er fortsatt himmelfallen over hvor heldig det går an å bli. Å være mor føles som å strekkes utover et enormt lerret, jeg blir knallsterk og gjennomsiktig på én gang», var blant det hun skrev.

Det var Se og Hør som først omtalte at artisten var gravid med sitt første barn. Til bladet fortalte artisten at hun gledet seg til rollen som mor.

- Jeg er snart seks måneder på vei, og formen min er veldig bra. Foreløpig er egentlig alt fint med svangerskapet, det eneste aberet er at jeg er litt trøttere enn vanlig. Derfor passer jeg på å få hvilt meg når jeg kan, fortalte hun og fortsatte:

- Dessuten, hvis jeg tar i og synger litt lenge av gangen, kan jeg bli en smule svimmel. Derfor er jeg også påpasselig med blodtrykksfallet, forklarte hun.

BABY: Daniel Louis og Kristina Vassileva har blitt foreldre, og til Rød Løper avslører de for første gang hva barnet skal hete. Video: Rød Løper Vis mer

Giftet seg

Olava og Ulfsby forlovet seg i 2014, og giftet seg året etter i Sofienberg kirke på Grünerløkka i Oslo. Artisten hadde på seg en bohemsk kjole med lange ermer.

Ingrid Olava vant Spellemannsprisen i 2010 for årets kvinnelige artist. Samme år stakk hun av med Statoil-stipendet under Bylarm-festivalen, til en verdi av hele 800 000 kroner. Hun har gitt ut totalt fire albumer hvor det siste kom ut i 2017.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer