Rolf Kristian Larsen:

Røper babynyhet

Rolf Kristian Larsen røpet den gledelige nyheten på filmpremiere.

TOBARNSFAR: Rolf Kristian Larsen har nylig blitt tobarnsfar. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
TOBARNSFAR: Rolf Kristian Larsen har nylig blitt tobarnsfar. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag var det duket for fest og rød løper da kjendisene samlet seg på Colosseum i Oslo for å se katastrofefilmen «Nordsjøen» for første gang.

Hovedrolleinnhaverne Kristine Thorp (29) og Rolf Kristian Larsen (38) var blant dem som strålte utenfor den ærverdige kinosalen, og da kunne sistnevnte dele en skikkelig gladnyhet: han har blitt pappa igjen.

KOLLEGER: Her er Kristine Thorp og Rolf Kristian Larsen avbildet på fredagens premiere. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KOLLEGER: Her er Kristine Thorp og Rolf Kristian Larsen avbildet på fredagens premiere. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Akkurat nå har jeg nettopp blitt far for andre gang, så den største katastrofen i mitt liv nå er hvis guttungen slår seg vrang eller jeg sover litt dårlig, svarte Larsen spøkefullt på spørsmål om hva slags krise han frykter mest.

TOBARNSFORELDRE: Nylig ble Heidi Toini og Rolf Kristian Larsen tobarnsforeldre. Her er de avbildet i 2018. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
TOBARNSFORELDRE: Nylig ble Heidi Toini og Rolf Kristian Larsen tobarnsforeldre. Her er de avbildet i 2018. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Larsen har siden 2015 vært forlovet med skuespiller Heidi Toini (34). Sammen har de en sønn på to, og førstnevnte kunne fortelle at familiens seineste tilskudd ble født for bare en uke siden:

FORELDRE: Skuespiller Herbert Nordrum og musiker Emilie Nicolas har fått barn. Video: NRK Vis mer

- Det var helt fantastisk, helt strålende. Jeg har to gutter, så nå er livet mitt over, spøkte han videre.

Når det kommer til barn så sies det at én er én, mens to er ti. Nå har ikke 38-åringen rukket å være tobarnsfar i mer enn en drøy uke, men foreløpig synes han det går veldig fint med to små.

- Det er så ferskt at vi fortsatt er fulle av eufori og lykke, strålte han.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer