Espen Eckbo:

Røper babynyhet

Espen Eckbo blir pappa igjen.

BABYNYHET: Espen Eckbo deler hyggelig nyhet. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
BABYNYHET: Espen Eckbo deler hyggelig nyhet. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2013 kunne «Nissene i bingen»-aktuelle Espen Eckbo (48) avsløre overfor Se og Hør at han hadde giftet seg i hemmelighet med produsent Trine Stubberud (39).

Paret ble viet i Oslo tinghus, med kun noen få gjester til stede.

COMEBACK: Espen Eckbos nissedrama er tilbake i ny drakt, denne gangen med skuespillere som Jon Øigarden, Atle Antonsen og Kevin Vågenes på rollelisten. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

Venter barn

I et intervju med Aftenposten røper Eckbo nå at paret tar forholdet videre og venter barn sammen. Ifølge avisa skal paret bli foreldre i april.

Fra tidligere har komikeren to sønner på 14 og 16 år.

Eckbo ønsker ikke å kommentere saken ytterligere overfor Dagbladet.

Paret, som altså venter barn sammen neste år, fant hverandre på jobben. Stubberud har blant annet jobbet som produksjonsleder på «Nissene over skog og hei», hvor Eckbo som kjent spilte.

- Ja, det har jo vært praktisk i perioder. Hun har vært den som legger alt til rette praktisk, så alle kan gjøre jobben sin, inkludert meg. En del av jobben hennes har vært å passe barna mine, for at jeg skal bli ferdig, har Eckbo tidligere røpet om forholdet.

SEXSCENE: Dette sier Espen Eckbo om den infamøse sexscenen. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer