Jørgine Massa Vasstrand og Morten Sundli:

Røper babyplaner

- Vil at det skal skje så fort som mulig, avslører ektemannen.

BARN: Jørgine Massa Vasstrand og ektemannen Morten Sundli avslører planene de har for en familieforøkelse. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
BARN: Jørgine Massa Vasstrand og ektemannen Morten Sundli avslører planene de har for en familieforøkelse. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For to år siden kunne treningsinfluenser Jørgine Massa Vasstrand (31), også kjent som «Funkygine», og ektemannen Morten Sundli (30), ønske sitt første barn sammen velkommen.

I 2018 kom nemlig sønnen Milano til verden.

«Endelig!!!» skrev hun i et innlegg på Instagram av trioen den gang.

Jørgine har også dattera Filippa og sønnen Sokrates fra et tidligere forhold, mens Milano er Sundlis første barn.

31-åringen har blitt et svært populært fjes de seinere åra. Både i realityserien «Funkyfam», som snart begynner sin andre sesong, og på bloggen, har 31-åringen bydd på seg selv - og latt publikum ta del i familiens opp- og nedturer.

Det har ført til at følgerne har blitt svært nysgjerrige på influenserens privatliv, og et spørsmål som stadig er på fansens lepper er spørsmålet om en familieforøkelse.

- Nå er jeg så lei

Den siste tida har det imidlertid vært like mye mas om en familieforøkelse i form av en hund, og følgere har jevnlig fått oppdateringer fra 31-åringen på sosiale medier på nettopp det.

Det ser imidlertid ikke ut som en hund ligger i kortene for familien på fem, for Morten har vært svært tydelig på at han ikke ønsker et bjeffende pelsdyr i hus.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer