Martine Lunde:

Røper bisarr julegave

- Verste julegaven jeg har gitt.

JULEGAVE: Realityprofil Martine Lunde røper den «verste julegaven» hun har gitt bort. Foto: Espen Solli / TV 2

JULEGAVE: Realityprofil Martine Lunde røper den «verste julegaven» hun har gitt bort. Foto: Espen Solli / TV 2

Vis mer
Publisert

Realityprofil og influenser Martine Lunde (26) ble raskt et kjent ansikt etter sin deltakelse i realityserien «Paradise Hotel» i 2017. I etterkant har hun vært å se i flere andre programmer, deriblant «Bloggerne» og «Skal vi danse».

I Nettavisens julespalte kan influenseren nå røpe detaljer om en spesiell gave som hun selv omtaler som den «verste gaven» hun har gitt til noen.

- Verste julegaven

I spalten får 26-åringen spørsmål om hva den verste julegaven hun selv ha mottatt er. Her kan hun røpe et øyeblikk der hun selv ble flau over å åpne opp en gave.

FLYTTING: «Bloggerne» ruller ut sin 17. sesong, og starter det hele med en opphetet diskusjon mellom Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl. Video: TV 2. Vis mer

- Verste julegaven jeg har fått var en gang da jeg fikk en BH da jeg var i den alderen der det var litt flaut. Så jeg synes det var så pinlig å åpne den foran de andre, forteller Lunde åpenhjertig.

Den samme følelsen kjente imidlertid venninnen hennes på da hun åpnet opp en gave fra realitystjerna på julaften.

- Verste julegaven jeg har gitt må nok være da jeg ga en buttplug som en ekstra gave til en venninne, og hun dro den opp foran hele svigerfamilien, røper hun i spalten.

I etterkant skal Lunde ha fått beskjed om at venninnen aldri vil åpne gaver fra henne foran andre igjen.

PUPPEGLIPP: I «Bloggerne» på TV 2 får Martine Lunde puppeproblemer i bursdagen sin. Reporter: Katrine Bjelke. Video: «Bloggerne» - TV 2/ Nora Skavhaug Vis mer

Lunde er imidlertid ikke sikker på hva den beste gaven hun har mottatt er, og understreker at hun blir glad for alle gaver hun får.

- Et rart år

26-åringen legger ikke skjul på at hun har hatt et merkelig år, men hun er likevel takknemlig for muligheten som året har bydd på.

- Samtidig har det vært et rart år på grunn av sykdom i familien, så nesten hele sommeren gikk til å sitte på sykehuset. Heldigvis er alt bra nå, men det har så klart påvirket deler av året. Men alt i alt, et veldig fint år, forklarer Lunde.

Overfor Nettavisen røper hun at resten av året skal tilbringes sammen med familien, og nyttårsfeiringen vil også finne sted hjemme - uten raketter og alkohol.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer