Machine Gun Kelly og Megan Fox:

Røper blodig tabbe

Knivstakk seg selv, riktignok ved et uhell, for å imponere kjæresten.

BLODIG: Før Megan Fox og Machine Gun Kelly var et par, gjorde sistnevnte tilsynelatende alt for å kapre skuespillerens hjerte. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB
BLODIG: Før Megan Fox og Machine Gun Kelly var et par, gjorde sistnevnte tilsynelatende alt for å kapre skuespillerens hjerte. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kort tid etter at skuespiller Megan Fox (35) skilte seg fra ektemannen gjennom ti år, skuespiller Brian Austin Green (48), fant hun kjærligheten på ny med musiker Machine Gun Kelly (31).

Fox og Kelly har siden sommeren i fjor lagt lite skjul på at de er svært forelsket, og de har ofte blitt sett på rød løper i hete omfavnelser.

Det var imidlertid ikke gitt at det skulle bli nettopp de to. Derfor følte artisten at han måtte imponere kraftig for å vinne skuespillerens hjerte.

Måten han gjorde det på var imidlertid av det litt spesielle slaget.

Knivstakk seg selv

I et nytt intervju med Jimmy Fallon på «The Tonight Show» letter nemlig 31-åringen, hvis ekte navn er Colson Baker, på sløret om den gangen han knivstakk seg selv ved et uhell for å imponere skuespilleren.

- Dette var helt i starten da jeg datet Megan. Det var bare en dårlig kveld, sier han.

31-åringen forteller videre at han hadde fått en kniv i gave av hans gode venn Travis Barker (46). En kveld kastet han kniven i taket foran Fox, men da han forsøkte å fange den igjen gikk det galt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer