Francesco Totti og Ilary Blasi:

Røper brudd: - Uunngåelig

- Jeg har forsøkt å bekjempe krisene i ekteskapet mitt.

20 ÅR: Francesco Totti og Ilary Blasi har vært sammen i hele 20 år. Foto: Pa Photos/ NTB
20 ÅR: Francesco Totti og Ilary Blasi har vært sammen i hele 20 år. Foto: Pa Photos/ NTB Vis mer
Publisert

Den tidligere AS Roma-fotballstjerna Francesco Totti (45) og programleder Ilary Blasi (41) har ved en rekke anledninger blitt omtalt som det italienske svaret på David (47) og Victoria Beckham (48).

I likhet med det britiske paret, har også Totti og Blasi flere år på baken som ektefeller. Italienerne har vært kjærester i 20 år, og gift i 17 av dem.

Nå melder imidlertid flere internasjonale medier at ekteparet går hver til sitt, etter måneder med spekulasjoner om utroskap.

BRUDD: Kjærligheten går ikke alltid som planlagt. Vi har tatt en prat med tidligere «Ex on the beach»-deltaker Monica Gaustad om bruddet. Vis mer

«Det er vondt»

Blasi kom mandag med en uttalelse om bruddet, melder italienske Ansa.

«Etter 20 år sammen og tre vakre barn, er mitt ekteskap med Francesco over. Separasjonsprosessen vil forbli privat, og jeg kommer ikke til å uttale meg noe mer om saken. Jeg oppfordrer alle til å unngå spekulasjoner, og viktigst av alt, respektere min families privatliv».

Totti har selv uttalt seg om bruddet til Ansa.

«Jeg har forsøkt å bekjempe krisene i ekteskapet mitt, men i dag innser jeg at valget om å separeres, selv om det er vondt, er uunngåelig».

Videre forklarer fotballstjerna at å beskytte barna er hans første prioritet. Kjendisparet har tre barn sammen.

LATTERMILD: Jennifer Aniston var spøkefull da hun fortalte om tiden etter «Friends»-avslutningen og bruddet med Brad Pitt. Video: Youtube/Ellentube Vis mer

«Jeg vil fortsette å være nær Ilary når det gjelder oppdragelsen av våre tre vidunderlige barn, og vil alltid respektere kona mi. Jeg ønsker at privatlivet vårt blir respektert, spesielt med tanke på våre barns fred».

- Var rasende

Totti har spilt for Roma hele sin 25 år lange fotballkarriere, og har også rekorden for flest mål for laget.

Blasi, tidligere modell og seinere programleder, er blitt omtalt som «dronningen av Roma».

KOMMENTERER BRUDDET: Kjendismanager David Eriksen kommenterer bruddet mellom ham og Hedvig Glestad. Video: Luna Lea. Reporter: Henriette Eilertsen. Vis mer

I likhet med mange andre par, fikk også stjernenes forhold en test under coronapandemien i 2020.

Under en Instagram Live-sending fortalte Totti sin tidligere fotballkollega Cristian Vieri om da forholdet ble satt på prøve da Blasi tok nakenkatten Donna Paola inn i familiens hjem. Deriblant TalkSport omtalte livesendingen tilbake i april 2020.

Blasi delte det første Instagram-bildet av nakenkatten i starten av desember 2019.

- Det kokte. På natta insiterer den på å sove i senga vår, ved beina våre. Hun er en veldig kjærlig katt, men den førte nesten til samlivsbrudd, forklarte Totti i livesendingen, og la samtidig til at han var rasende på kona.

- Ilary ville ha en katt, og jeg var fast bestemt på at vi ikke skulle ha det. En dag tok hun med den hjem, fordi tydeligvis tar hun alle avgjørelsene i denne familien.

Den tidligere fotballspilleren understreket videre at de ikke snakket sammen på flere dager.

- Men til slutt forelsket også jeg meg i katten.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer