Florence Pugh og Zach Braff:

Røper brudd

Skal ha blitt slutt tidligere i år.

SINGEL: Florence Pugh har gjort det slutt med kjæresten Zach Braff. Foto: Shutterstock editorial/NTB
SINGEL: Florence Pugh har gjort det slutt med kjæresten Zach Braff. Foto: Shutterstock editorial/NTB Vis mer
Publisert

Skuespillerne Florence Pugh (26) og Zach Braff (47) har gått hver til sitt. Det røper førstnevnte i et intervju med Harper's Bazaar.

«Midsommar»-stjerna forteller magasinet at bruddet skjedde tidligere i år, men at de ville vente med å si det offentlig.

- Vi har prøvd å gå gjennom denne separasjonen uten at hele verden skal vite det, fordi det har vært et forhold alle har hatt mening om, forteller Pugh.

BRUDD: I slutten av juni bekreftet Mayoo Indiran at han og samboeren hadde gått fra hverandre. Nå forteller han om bruddet. Reporter: Celina Morken. Video: Kine Falch. Klipp: Nora Skavhaug Vis mer

- Vi følte for å gjøre det på denne måten ville gi oss fordelen av å ikke ha millioner av mennesker som fortalte oss hvor glade de er for at vi ikke er sammen.

Vi følte at noe slikt virkelig ville gjøre oss fordelen ved å ikke ha millioner av mennesker som fortalte oss hvor glade de er for at vi ikke er sammen. Så vi valgte å gjøre det sånn. Jeg får automatisk en klump i halsen når jeg snakker om det, fortsetter hun til magasinet.

Romansen har skapt flere overskrifter grunnet aldersforskjellen, som er på 21 år.

BRUDD: Reality-profilen ble nylig singel. Reporter: Celina Morken. Video: Kine Falch / TV 2 / Discovery +. Vis mer

Pugh har flere ganger måttet gå ut og forsvart forholdet. Sist i et intervju med The Sunday Times i fjor.

- Det er så rart at noen går inn på en annens profil og skriver dritt. Det ligger ikke i min natur å bare mobbe for å mobbe. Det er en så rar ting vi har blitt OK med de siste ti åra med sosiale medier. Greia er at folk ønsker at Instagram skal være et hyggelig sted, de vil se fine ting. De vil bli inspirert og de vil bli glade, fortalte hun avisa den gang.

Braff har hittil ikke kommentert bruddet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer