Brittany Snow og Tyler Stanaland:

Røper brudd

«Etter tid og betenktning, har Britt og jeg tatt den vanskelige avgjørelsen om å skilles».

SKILLES: Brittany Snow og Tyler Stanaland skilles etter to år. Foto: Alex Berliner/Invision/NTB
SKILLES: Brittany Snow og Tyler Stanaland skilles etter to år. Foto: Alex Berliner/Invision/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag kom nyheten om skuespiller Brittany Snow (36) og realityprofil Tyler Stanaland (33) skilles etter to år som mann og kone. Det deler sistnevnte på Instagram.

Flere medier har omtalt saken, deriblant Us Weekly og E! News.

«Etter tid og betenktning, har Britt og jeg tatt den vanskelige avgjørelsen om å skilles. Denne avgjørelsen ble tatt med kjærlighet og gjensidig respekt for hverandre», skriver TV-stjerna til et sorthvitt bilde av det tidligere ekteparet.

«Vi har innsett at vi trenger litt tid og vil forsikre oss om at vi lever de mest utfyllende og autentiske livene. Vi startet denne reisen som bestevenner, og relasjonen vår vil fortsette å være en prioritet ikke bare for oss, men for hunden vår Charlie. Vi ber om deres støtte og spør dere om at vi får navigere oss gjennom dette nye kapittelet privat».

UTE: Lasse Matberg ble singel rett før «Skal vi danse»-innspillingen begynte, men hadde til gode å kommentere bruddet offentlig før han lørdag røk ut av konkurransen. Video: Luna Lea Vis mer

Snow har delt samme innlegg på sin Instagram-profil.

Skapte overskrifter

«Hairspray»-skuespilleren og «Selling the O.C»-profilen begynte å date i 2018, og i mars 2020 ble de smidd i hymens lenker.

Ifølge Us Weekly kommer nyheten om bruddet kort tid etter at forholdet skapte overskrifter i forbindelse med at Stanalands realitykollega, Kayla Cardona, skal ha prøvd seg på ham en rekke ganger.

- En kveld forsøkte Kayla å kysse meg, innrømmer Stanaland i podkasten Reality Life with Kate Casey i august, og la samtidig til at det i ettertid har gjentatt seg.

Videre forklarer Stanaland at han skal ha forsøkt å overse Cardonas forsøk på en flørt på skjermen.

BRUDD: I slutten av juni bekreftet Mayoo Indiran at han og samboeren hadde gått fra hverandre. Nå forteller han om bruddet. Reporter: Celina Morken. Video: Kine Falch. Klipp: Nora Skavhaug Vis mer

- I serien, ut av respekt overfor henne, prøvde jeg å gjøre det til noe mindre enn det det var og overse det så det ikke skulle bli noe drama.

Videre forklarte 33-åringen at han forsøkte å sette grenser overfor kollegaen, og understreker samtidig at ingenting har skjedd mellom dem.

- Det er bare noe som du ikke gjør mot noen som er gift.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer