Liva Ingebrigtsen og Elisabeth Asserson:

Røper bryllups-detaljer

Snart ringer kirkeklokkene for Elisabeth Asserson og Jakob Ingebrigtsen.

FORLOVET: Elisabeth Asserson og Jakob Ingebrigtsen. Foto: Carina Johansen / NTB
FORLOVET: Elisabeth Asserson og Jakob Ingebrigtsen. Foto: Carina Johansen / NTB Vis mer
Publisert

GRIEGHALLEN / BERGEN (Dagbladet): Lørdag kveld var det endelig duket for TV-bransjens største fest, nemlig Gullruten i Bergen. Kjendisene strømmet til og viste fram de fineste antrekk på rød løper i Grieghallen.

Elisabeth Asserson (21) og Liva Ingebrigtsen (25) var på plass for å representere «Team Ingebrigtsen», som var nominert i kategorien «Beste karakterdrevne dokumentarserie».

Overfor Dagbladet kunne de begge avsløre at de gledet seg stort til kvelden, og Liva påpekte at det var deilig med en kveld med barnefri.

SVIGERSØSTRE: Liva Ingebrigtsen er gift med Henrik Ingebrigtsen, og Elisabeth Asserson er forlovet med Jakob Ingebrigtsen. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
SVIGERSØSTRE: Liva Ingebrigtsen er gift med Henrik Ingebrigtsen, og Elisabeth Asserson er forlovet med Jakob Ingebrigtsen. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Gifter seg til neste år

De kom uten sine bedre halvdeler, og svarte på hvordan det er å være så mye uten Henrik (31) og Jakob Ingebrigtsen (21).

- Det har jo blitt en vanesak, uttaler Liva Ingebrigtsen, og får støtte fra Asserson.

De poengterer samtidig at det tidvis kan være kjipt at kjærestene går glipp av ting som skjer, som for eksempel bursdag og 17. mai.

SMASK: Etter å ha knust alt og alle i Japan, kom Jakob Ingebrigtsen tilbake på norsk jord i dag. Video: Kristoffer Løkås Vis mer

Elisabeth og Jakob forlovet seg i april i fjor, og overfor Dagbladet kan førstnevnte nå dele noen bryllupsdetaljer.

- Vi har begynt å planlegge litt, men det er en stund til, det blir i 2023, sier hun til Dagbladet.

- Kan du røpe noe mer? Blir det sommerbryllup?

- Nei, det blir ikke det. Det blir i september. Han har jo sesongpause da, i tre uker, så da passer det, svarer hun.

- Har alltid snakket om ekteskap

Paret har kanskje lært en ting eller to, etter at Liva og Henrik giftet seg. Det var nemlig ikke bare-bare.

- Henrik måtte jo trene på morgenen før vi giftet oss, og både Jakob og Henrik måtte vel gå omtrent midt i middagen tror jeg, kommenterer Liva med et smil.

Elisabeth forteller at det er veldig fint å være forlovet, og at hun i grunn har ventet en stund på det, fordi alle rundt dem har gått den veien. Hun sikter til at Jakobs brødre har giftet seg en etter en.

STOLT: Jakob Ingebrigtsens familie fulgte det historiske løpet på storskjerm fra Sandnes Idrettspark. Video: Kristoffer Løkås Vis mer

- Nå har vi vært sammen en stund, og bodd sammen i noen år, sier hun for å påpeke at det rett og slett var på tide med en ring på fingeren.

Hun kan også avsløre at hun hadde hintet en del til det, før Jakob fridde.

- Vi har alltid snakket om ekteskap som noe vi skal, forteller hun overfor Dagbladet.

- Får du noen tips fra Liva?

- Nei, faktisk ikke, men vi har egentlig ikke kommet så langt. Også har jeg ansatt en bryllupsplanlegger. For Jakob vil ikke ha så mye ansvar, avslører Elisabeth og sier at det derfor blir henne og bryllupsplanleggeren som fikser det meste med bryllupet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer