Emilie Nereng:

Røper bryllupsplaner

Etter et travelt år ser Emilie Nereng nå fram til å begynne å planlegge bryllup for fullt.

FORLOVET: I fjor sommer gikk Emilie Nerengs kjæreste ned på kne. De håper å kunne gifte seg neste år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORLOVET: I fjor sommer gikk Emilie Nerengs kjæreste ned på kne. De håper å kunne gifte seg neste år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Allerede som trettenåring ble Emilie Nereng (24) et kjent fjes blant det norske folk, da hun under navnet «Voe» startet landets største blogg.

Bloggingen la hun derimot på hylla i 2017, og valgte samtidig å trekke seg tilbake fra rampelyset. Siden da har hun tatt en bachelor i ernæring, og gjør stor suksess på Instagram.

I 2019 fikk det norske folk et gledelig gjensyn med Nereng da hun deltok i «Skal vi danse», og nå har 24-åringen klart å omsider bevege seg tilbake i rampelyset igjen.

I tillegg til å drive Instagram-profilen «emilienutrition», som har i overkant av 85 000 følgere, ble det nylig kjent at Nereng snart vil gjøre comeback på tv-skjermen - som programleder for Matkanalen. Sist var hun å se i «Skal vi danse», og før det i første sesong av «Bloggerne».

Å tre tilbake i rampelyset kjennes riktig for Nereng på dette tidspunktet.

- Nå er jeg på et mye bedre sted med meg selv, og føler jeg har skapt en karriere mer enn jeg gjorde da jeg begynte å blogge. Da hadde jeg ingen tanker om at det skulle bringe meg inn i rampelyset, mens valget jeg har tatt nå er mer bevisst, sa hun til Dagbladet under Vixen Awards.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer