Emilie Stordalen:

Røper bryllupsplaner

Pappa Petter Stordalen lettet på sløret sist om datteras bryllup. Nå forteller hun selv om planene.

PLANLEGGER BRYLLUP: Skal vi tro Petter Stordalen er han langt mer involvert i dattera Emilie Stordalens bryllupsplaner enn henne selv. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
PLANLEGGER BRYLLUP: Skal vi tro Petter Stordalen er han langt mer involvert i dattera Emilie Stordalens bryllupsplaner enn henne selv. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert

I sommer ble det kjent at hotellarving Emilie Stordalen (28) hadde gitt sitt ja til samboer Jens Bredberg (37). Forholdet deres ble kjent først i fjor, men de to har vært et par en stund, har hun selv tidligere forklart.

28-åringen forteller nå i et intervju med VG Helg om hvordan coronaåret har vært for konsernfamilien. Hun forteller at det har vært svært tungt for henne, og at hun har følt veldig på alle permitteringene i farens hotellkjede - Nordic Choice Hotels.

Til tross for at 2020 har vært preget av pandemi og nedturer for Stordalen, ble altså det nevnte frieriet et lyspunkt i et ellers mørkt år.

Gifter seg neste år

Frieriet fant sted på Sørlandet, og Stordalen delte bildene fra det romantiske øyeblikket på Instagram. I det ferske intervjuet forteller hun hvordan det hele foregikk.

- Der sto han, framførte en fin, liten tale og gikk ned på kne. Bak båthuset sto hele familien og tittet, selvfølgelig. Mamma, pappa og brødrene mine, litt som i en dårlig film, sier hun.

Før 28-åringen selv rakk å snakke offentlig om bryllupet, kom pappa Stordalen henne i forkjøpet. I september fortalte han nemlig i et intervju med en svensk radiokanal at han var langt mer involvert i bryllupet enn det kommende ekteparet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer