TV 2s høstlansering:

Røper comeback

Torsdag røpes høstens TV-programmer.

BLIR PROGRAMLEDER PÅ NY: Thomas Numme. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB
BLIR PROGRAMLEDER PÅ NY: Thomas Numme. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN/OSLO (Dagbladet): Torsdag markerer TV 2 at sommeren er forbi, og at høsten har meldt sin ankomst.

I den anledning avslører høstlanseringens programledere Siri Nilminie Avlesen-Østli (38) og Jonis Josef (30) hva seerne kan forvente å se på skjermen de neste månedene.

Flere av TV 2s underholdningsprogrammer, blant annet «Skal vi danse: All stars» og «Lunch».

RØDMER: Marte Bratberg må snu ryggen til kamera når en viss kjendis dukker opp i livesendingen før Gullruten. Video: Rød Løper Vis mer

«Forræder- Iblant oss»

20 spillere i et stort spill om tillit og lojalitet. Tre av dem får rollen som forræder, og må eliminere de andre én etter én.

Programleder og «spillmester» er Mads Hansen (38).

RØD LØPER: Ida Fladen kommenterer hvordan tiden har vært etter stuntet til Mads Hansen og gutta i Sportsklubben. Reporter: Jonas Hammer. Video: Celina Morken Vis mer

Deltakere er Karina Hollekim, Anne B. Ragde, Arman Surizehi, Cathrine Fossum, Cengiz Al, Christer Falck, Christopher Robin Omdahl, Emil Iversen, Erlend Mørch, Hallvard Flatland, Hina Zaidi, Jonas Lihaug, Jørn Lier Horst, Katarina Flatland, Kim Johanne Dahl, Kristin Gjelsvik, Magnus Midtbø, Sander Dale, Sandra Spjelkavik og Tonje Frigstad.

- Du blir helt gæren!, svarer Sander Dale (24) på spørsmål om han ble paranoid under deltakelsen.

- Paranoid er bare fornavnet!

- Hyllest til kontorlivet

Humorserien «Lunch» er for alle som har en jobb, skulle ønske de hadde jobb, eller er sjeleglad fordi de IKKE har en, basert på tegneserien med samme navn.

Fra scena blir serien beskrev som «en hyllest til kontorlivet».

- Han er jævlig opptatt av å være proff, sier Henrik Fladseth (33) om sin karakter.

Flere gullkorn

I serien «Abu og Mayoos Norge» skal Abubakar Hussain og Mayoo Indiran se på Norge med skråblikk, og utforske sine egne fordommer til det vi kjenner som typisk norsk.

FLERE GULLKORN: Seerne kan forvente flere humorsitater fra TV-duoen. Foto: Eivind Senneset, TV 2
FLERE GULLKORN: Seerne kan forvente flere humorsitater fra TV-duoen. Foto: Eivind Senneset, TV 2 Vis mer

Indiran er kjent for sine mange gullkort, og på spørsmål om det har kommet noen visdomsord fra realityprofilen under innspillingen, svarer Hussain at han har bitt seg merke i et spesielt sitat fra Indiran.

- For å være våken, så må du sove.

«Kompani Lauritzen: Tropp 1»

Tolv unge voksne som sliter med overgangen til voksenlivet har søkt seg inn i «Kompani Lauritzen: Tropp 1». Gjennom et militært regime preget av orden og disiplin må de unge rekruttene gjennom en rekke øvelser - der mestring, kameratskap og samhold står i fokus.

UT I FELT: Presentasjon av programmet «Kompani Lauritzen: Tropp 1». Prat på scenen med deltakerne Anna Green og Daniel Pawa.Foto: Eivind Senneset, TV 2
UT I FELT: Presentasjon av programmet «Kompani Lauritzen: Tropp 1». Prat på scenen med deltakerne Anna Green og Daniel Pawa.Foto: Eivind Senneset, TV 2 Vis mer

- Jeg føle at jeg trengte et spark i ræva for å bli litt mer disiplinert, forklarer deltaker Daniel Pawa om serien.

Comeback

Høstlanseringen byr på flere overraskelser, blant annet vender Thomas Numme (52) tilbake til programlederjobben. Han skal lede «Hemmelige duetter» med artisten Regina «Myra» Tucker (27).

52-åringen er kanskje alle best kjent som den ene halvdelen av «Senkveld med Thomas og Harald», som han ledet sammen med Harald Rønneberg (49). Til tross for at han nå har byttet ut komikeren med den 27-år gamle artisten, legger han ikke skjul på at de kommer til å gjenforenes i framtida.

- Vi skal jobbe sammen igjen, forteller Numme om sin tidligere kollega.

TILBAKE: Annette Walther Numme og mannen Thomas Numme gjester Senkveld. Der forteller Walther Numme om hvordan stress fra mannens tidligere arbeidsplass kunne påvirke sexlivet. Video: TV2 (Senkveld) Vis mer

I «Hemmelige duetter» synger kjente artister duett med en hemmelig sanger som befinner seg bak en vegg. Oppgaven er å finne ut hvem de synger sammen med, kun ved å høre på stemmen. Om de har tippet rett får de først vite når veggen går opp etter låten.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer