Jenny Skavlan og Thomas Gullestad:

Røper coronasykdom

Jenny Skavlan og ektemannen har hatt corona.

SMITTET: Det er i denne ukas «Lørdagsrådet» Jenny Skavlan røper at hun og ektemannen har vært coronasmittet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SMITTET: Det er i denne ukas «Lørdagsrådet» Jenny Skavlan røper at hun og ektemannen har vært coronasmittet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I helgas episode av «Lørdagsrådet» på NRK avslører programleder Jenny Skavlan (34) at hun og ektemannen Thomas «Fingern» Gullestad (40) har vært smittet av coronaviruset.

Avsløringen kommer på bordet når programleder Live Nelvik (38) introduserer Skavlan og sier at det er lenge siden hun har vært å høre i det populære radioprogrammet. Dermed blir Skavlan bedt om å forklare fraværet.

- Jeg har hatt corona siden sist, sier Jenny Skavlan, som også forklarer at det har gått ganske under radaren.

- Hvordan var det? spør Nelvik.

- Det var litt spennende. Jeg var «litt starstruck», for jeg merket at dette er det. Jeg merket gysninger på huden, fikk ståpels og var kald og varm om hverandre, masse sånne riete smerter i ryggen og masse hodepine, sier Skavlan i radioprogrammet.

Programlederen forklarer at hun mest sannsynlig ble smittet i en butikk eller på et liknende sted. Etter ei uke med vondt i kroppen og hodet gikk det over, og nå er hun og ektemannen friske og raske igjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer