Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Zara Larsson:

Røper datingkrav

Da den svenske popstjerna gjestet «Skavlan» forrige uke, lettet hun på sløret om dating og kjærlighet.

ÆRLIG: Svenske Zara Larsson åpnet opp om dating og kjærlighet i forrige ukes sending av TV 2-programmet «Skavlan». Foto: NTB Scanpix
ÆRLIG: Svenske Zara Larsson åpnet opp om dating og kjærlighet i forrige ukes sending av TV 2-programmet «Skavlan». Foto: NTB Scanpix Vis mer

I fjor sommer bekreftet den svenske sangstjerna Zara Larsson (22) overfor People at forholdet mellom henne og den britiske modellen Brian Whittaker hadde tatt slutt etter to år.

Den gang fikk hun spørsmål om hun hadde tid til kjærlighet i livet sitt, noe hun svarte «nei» på. Samtidig innrømmet hun at hun var singel, og sa at at hun «ønsket å leve livet sitt».

Vil gifte seg neste gang

Siden den gang har det vært stille på kjærlighetsfronten for Larsson. Da hun fredag forrige uke gjestet TV 2-programmet «Skavlan», delte hun ærlig om sitt syn på dating og kjærlighet. Det skriver Expressen.

- Hvis jeg skal treffe noen så er det nesten slik at jeg vil date noen som jeg vil gifte meg med, selv om jeg er veldig ung, sa Larsson i tv-programmet.

På spørsmål fra programleder Fredrik Skavlan (53) om hun kunne utdype tankene sine rundt dette, svarte hun at hun ikke ser noe poeng i å date noen hun ikke ser en framtid sammen med.

- Da sier vi gifte oss og få barn. Hvorfor skal jeg date noen, selv om jeg er 22, som jeg ikke vil gjøre det med? Det er slik jeg tenker. Jeg er selektiv med mennesker, og når jeg så møter noen, går det veldig raskt, og da blir jeg forelsket i løpet av et sekund. Og da vil jeg bare være sammen med den personen, sa hun.

HER ER TEGNENE: Den svenske artisten Zara Larsson og den britiske modellen Brian Whittaker har vært et par i to år. Nå virker det imidlertid ut som at forholdet kan ha tatt slutt. Video: Kine Falch. Programledere: Kine Falch og Jonas Scheie Hammer Vis mer

Åpnet opp om bruddet

For tiden er Larsson aktuell med singelen «Like It Is», sammen med Kyrre Gørvell-Dahll (28), bedre kjent under artistnavnet Kygo, og den amerikanske rapperen Tyga (30).

Musikkvideoen til låta viser artisten åpne en ensom hjerte-klubb for folk som sliter etter et samlivsbrudd.

I anledning den nye singelen ble sangstjerna nylig intervjuet av Metro, der hun snakket om bruddet i fjor.

- Jeg fikk hjertet mitt knust. Jeg pleide å holde hånden under hjertet mitt for å kjenne at jeg fortsatt hadde hjerterytme og fremdeles levde, fortalte hun.

Hun benyttet også anledningen til å gi noen råd til dem som har gått eller går gjennom det samme.

- Du må bare omgås med venner, gråte, høre på trist musikk eller lage deg scenarioer i hodet der du slår ham i hodet. Hva enn du behøver å gjøre.

Svarte på romanseryktene

Bare noen måneder etter bruddet med modelleksen, blusset det opp romanserykter mellom Larsson og hennes svenske artistkollega Benjamin Ingrosso (22).

Ryktene fikk fart på seg etter at 22-åringen avslørte på Instagram at hun hadde fått øynene opp for den svenske kjekkasen. I en noe spøkefull tone delte hun nemlig sine følelser for Ingrosso, der hun tagget ham og skrev: «Benjamin Ingrosso, skal vi bli sammen?».

- En drøm er jo Benjamin Ingrosso. Altså, det er jo en våt, jævla drøm man har, så man kan våkne opp hver dag, og han bare «jeg har laget pasta til frokost elskling, jeg har laget pasta til frokost», og man bare «unnskyld, hvor er mozzarellaen?» og han bare «den er her, den er ved siden av», skrev hun i et nytt innlegg.

FLØRTING: De svenske superstjernene Benjamin Ingrosso og Zara Larsson har forvirret fansen den siste tiden med vill flørting i sosiale medier. Nå svarer han på ryktene overfor Rød Løper. Video: Kine Falch / Reporter: Thea Hope Vis mer

Den svenske «Wahlgrens Värld»-stjernen besvarte 22-åringens kjærlighetserklæring kort tid etter, der han enkelt og greit skrev:

- Okei, vi kjører.

Det skal imidlertid nevnes at Ingrosso i etterkant avkreftet romanseryktene overfor Aftonbladet.

- Altså, vi er bare venner, uttalte han til den svenske avisa.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!