Zara Larsson:

Røper datingkrav

Da den svenske popstjerna gjestet «Skavlan» forrige uke, lettet hun på sløret om dating og kjærlighet.

ÆRLIG: Svenske Zara Larsson åpnet opp om dating og kjærlighet i forrige ukes sending av TV 2-programmet «Skavlan». Foto: NTB Scanpix
ÆRLIG: Svenske Zara Larsson åpnet opp om dating og kjærlighet i forrige ukes sending av TV 2-programmet «Skavlan». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I fjor sommer bekreftet den svenske sangstjerna Zara Larsson (22) overfor People at forholdet mellom henne og den britiske modellen Brian Whittaker hadde tatt slutt etter to år.

Den gang fikk hun spørsmål om hun hadde tid til kjærlighet i livet sitt, noe hun svarte «nei» på. Samtidig innrømmet hun at hun var singel, og sa at at hun «ønsket å leve livet sitt».

Vil gifte seg neste gang

Siden den gang har det vært stille på kjærlighetsfronten for Larsson. Da hun fredag forrige uke gjestet TV 2-programmet «Skavlan», delte hun ærlig om sitt syn på dating og kjærlighet. Det skriver Expressen.

- Hvis jeg skal treffe noen så er det nesten slik at jeg vil date noen som jeg vil gifte meg med, selv om jeg er veldig ung, sa Larsson i tv-programmet.

På spørsmål fra programleder Fredrik Skavlan (53) om hun kunne utdype tankene sine rundt dette, svarte hun at hun ikke ser noe poeng i å date noen hun ikke ser en framtid sammen med.

- Da sier vi gifte oss og få barn. Hvorfor skal jeg date noen, selv om jeg er 22, som jeg ikke vil gjøre det med? Det er slik jeg tenker. Jeg er selektiv med mennesker, og når jeg så møter noen, går det veldig raskt, og da blir jeg forelsket i løpet av et sekund. Og da vil jeg bare være sammen med den personen, sa hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer