Prinsesse Märtha Louise:

Røper detaljer: - «Ikke aktuelt»

Prinsessa avslører at hun ikke trodde at hun og Durek Verrett skulle falle for hverandre.

PAR I HJERTER: Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett sammen i New York sommeren 2019. Foto: Danapress / NTB
PAR I HJERTER: Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett sammen i New York sommeren 2019. Foto: Danapress / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det har gått over to år siden prinsesse Märtha Louise (49) avslørte at hun hadde funnet kjærligheten med den selvutnevnte sjamanen Durek Verrett (46). Forholdet har blitt behørig dekket i presse i inn- og utland, og ikke minst har man fått stifte bekjentskap med paret i TV 2-serien «Märtha».

Prinsessa og de tre døtrene Maud Angelica (18), Leah Isadora (16) og Emma Tallulah (12) skal etter planen flytte til USA med tida, der de skal bo sammen med Verrett.

Nylig gjestet prinsesse Märtha Louise Kamille-podkasten «Summa summarum», der hun i samtale med journalist Kjersti Kvam og psykolog Ragnhild Bang Nes byr på mange historier fra livet sitt.

Blant annet avslører prinsessa hvordan hun møtte Verrett for første gang.

- Utrolig fint møte

Prinsessa forteller at det første møtet fant sted hjemme hos Verrett. En stund tidligere hadde hun møtt deres felles venn Millana Snow, som da hadde ment at Märtha Louise burde møte den selverklærte sjamanen.

Snow fortalte at hun under møtet med prinsessa opplevde en svært sterk «energi» - som hun tidligere bare hadde opplevd med én person, nemlig Durek Verrett og mente derfor at prinsessa burde møte ham.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer