Oprah Winfrey:

Røper detaljer etter skandaleintervjuet

Talkshowdronninga dukker opp i «CBS This Morning».

USETTE KLIPP: Mandag ettermiddag ble det delt flere usette klipp fra Oprah Winfreys intervju med hertugparet. Foto: Harpo Productions /Joe Pugliese/ REUTERS/ NTB
USETTE KLIPP: Mandag ettermiddag ble det delt flere usette klipp fra Oprah Winfreys intervju med hertugparet. Foto: Harpo Productions /Joe Pugliese/ REUTERS/ NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Natt til mandag slapp CBS News det to timer lange intervjuet med hertuginne Meghan (39) og prins Harry (36), som ble vist i USA.

Intervjuet ble gjort av talkshowdronninga Oprah Winfrey (67), og avsløringene som kom fram har vakt stor oppsikt.

I intervjuet fortalte hertuginne Meghan om et ellevilt mediekjør, selvmordstanker og ryktene om den påståtte isfronten med hertuginne Kate (39). Hun hevdet også i intervjuet at det ble delt bekymringer om hvor mørk huden til sønnen kom til å være da han ble født, noe som har vakt stor oppsikt.

Prins Harry på sin side fortalte om en familie som ikke hadde stilt opp i ei vanskelig tid.

Ønsket ikke å røpe identiteten

Mandag ettermiddag dukker Winfrey opp i «CBS This Morning» for å dele ytterligere detaljer fra intervjuet med hertugparet, samt vise klipp fra intervjuet som hittil ikke har blitt delt med offentligheten.

Der avslører Winfrey at verken dronning Elizabeth (94) eller prins Philip (99) var en del av samtalen om Archies hudfarge. Winfrey forteller videre at det var viktig for prins Harry å få fram dette.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer