Aurora Gude:

Røper detaljer fra datinglivet

TV-profilen er åpen for en romanse, men røper nye grep framover.

PÅ DATER'N: Aurora Gude legger ikke skjul på at hun trives med singellivet. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
PÅ DATER'N: Aurora Gude legger ikke skjul på at hun trives med singellivet. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor sommer ble det kjent at realityprofilen Aurora Gude (30) og kjæresten gjennom seks år, Haakon Johan Lønner, hadde gått hver til sitt.

30-åringen kunne den gang fortelle at det var hennes valg, og at de var veldig forskjellige. Det skal imidlertid ikke ha ligget noen dramatikk bak bruddet.

Nå har det gått halvannet år siden Gude bega seg ut på singellivet igjen, og overfor Dagbladet beskriver hun det som litt av en reise.

- Singellivet mitt har jo vart en stund nå, og det går fra katastrofe til glede til sorg - altså det er som en berg-og-dal-bane. Så det er veldig spennende.

Framover har hun imidlertid lagt andre planer hva gjelder mannfolk.

ENDELIG TILBAKE: Ny sesong av skandale-realityen «Fboy Island» er ute på HBO Max 24. november. Video: Rød Løper / HBO Max Vis mer

- Jeg begir meg alltid ut på dating, men nå har jeg satt meg et forsett om at jeg skal være Aurora 2.0. Jeg skal bli ganske nådeløs, fordi det er mange fæle mannfolk der ute, så fra nå av skal jeg være den fæle, forklarer hun, og utdyper videre:

- Jeg kommer til å være ekstremt kynisk framover og bare tro det verste om alle til det motsatte er bevist. Jeg har brent meg på å være veldig naiv og tro at folk bare har gode hensikter, men det er det ikke alle som har.

Det skal imidlertid sies at Gude har et glimt i øyet og et smil om munnen når hun forteller.

- Det handler egentlig bare om at jeg har blitt såret tidligere og ønsker å beskytte meg selv litt ekstra, og lære av tidligere feil, legger hun til.

Selv om Gude nå tilsynelatende har en beinhard innstilling i møte med potensielle datekandidater, legger hun ikke skjul på at hun gjerne skulle hatt en å tilbringe litt ekstra hyggetid med.

BJUDA PÅ: TV-personlighet Aurora Gude er raus. Veldig raus. Det blir ekstra tydelig når hun besøkes i «Bjuda På». Vis mer

- Jeg vil gjerne ha en flørt, absolutt.

Men hva må man gjøre for å få TV-profilen?

- For å få meg må man være psykopat, har jeg lært. Det er det som skal til, ha ha.

- Nei da, bare overøs meg med kjærlighet og vær sjarmerende og snakk mitt kjærlighetsspråk, så er jeg solgt. Det må egentlig være en fin fyr, men samtidig må du ikke være for fin heller for da blir det litt kjedelig. Jeg må ha litt drama. Jeg er en som liker å jakte, men samtidig så liker jeg ikke at jeg liker det, så det er en reise å finne ut hva jeg egentlig vil ha. Jeg dater alle mulige menn.

- Har du noen spesielle i kikkerten for tida?

- It is what it is, fniser Gude.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer