Mayoo Indiran:

Røper detaljer fra fengselet: - Ble gjenkjent

«Kompani Lauritzen»-aktuelle Mayoo Indiran forteller om livet i fengsel.

SITTET INNE: Mayoo Indiran åpner opp om tiden han satt i fengsel. Foto: Matti Bernitz / TV 2
SITTET INNE: Mayoo Indiran åpner opp om tiden han satt i fengsel. Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Mayoo Indiran (31) imponerer for tiden stort som en av deltakerne i årets sesong av «Kompani Lauritzen», og denne uka gjestet han også «Rød Løpers» podkast. Der kunne han røpe detaljer fra livet inne i fengsel.

Rett før jul i 2016 ble den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren pågrepet av politiet i sitt eget hjem.

På julaften ble han siktet for narkotikaovertredelser, og han ble sittende i varetekt i halvannen måned. Saken ble henlagt, men i forrige uke ble det kjent at 31-åringen får erstatning av staten - da siktelsen ble stående i tre år og åtte måneder.

- Jeg tror jeg kunne sonet i fengsel, det hadde ikke vært noe problem, men varetektsfengslet vil jeg ikke være igjen, innrømmer Indiran i podkasten.

- Litt ekkelt

«Kompani Lauritzen»-deltakeren har tidligere åpnet seg om hva han lærte på de ukene han var varetektsfengslet. Nå forteller han imidlertid detaljer fra hverdagen bak lås og slå.

- Vi måtte gå i en slags rød joggedress. Den var litt stilig, samtidig som det var ekkelt fordi det var noen som hadde brukt den før meg, ler 31-åringen.

De sju ukene hvor han var varetektsfengslet hadde han brev- og besøksforbud, og hadde dermed ikke noen kontakt med omverdenen. Mobilen måtte han også gi fra seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer